Uppmärksammade avspärrningsaktioner, Östergötlands län

Onsdagen den 15:e februari bedrev Kampgrupp 107 aktivism runt om i Östergötland. Badhusentréerna i Norrköping, Mjölby och Motala spärrade man av och satte upp ett budskap med följande text:

Medierna har den senaste tiden rapporterat om ett stort antal fall av sexuella övergrepp på badhus runtom i Sverige. Det har visat sig att de flesta av dessa övergrepp begås av rasfrämlingar, ofta så kallade ensamkommande flyktingbarn.

Svenska makthavare och personal på badhusen reagerar ofta med chockerande likgiltighet på dessa övergrepp och uttrycker till och med sympatier för förövarna.

Nordiska motståndsrörelsen kräver ett importstopp av och omedelbar repatriering av merparten av alla som inte är etniska nordeuropéer eller närbesläktade folkslag.

Aktivister spärrade även av kommunhusentrén i Motala vilket fick en del mediepublicitet i ett flertal tidningar runt om i Östergötland.

Nazister spärrade av kommunhuset” – Corren.se
Nazister spärrade av kommunhuset” – nt.se

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

Var den första att kommentera

  Subscribe  
Meddela om