Uppmärksammade aktioner i Danmark

AKTIVISM. Idag har två olika nationella aktioner uppmärksammats stort i Danmark.

I Randers skedde en aktion mot den växande våldtäktskulturen i landet genom att en docka hängdes upp med en snara runt halsen och en skylt på bröstet. På skylten kunde följande text utläsas: “Jag åkte till Danmark och begick överfallsvåldtäkter på vita kvinnor. Nu hänger jag här precis som jag förtjänar. Stoppa massinvandringen!”

Aktionen rapporterades till Nordfront.dk från anonyma nationalsocialistiska aktivister och har uppmärksammats med stora rubriker i lokalmedia där till och med Nordfronts artikel hänvisats till med klickbar länk. Aktionen har också spritts via sociala medier med hundratals kommentarer som följd. Den våldtäktsälskande organisationen ”Randers mot rasism” har meddelat att de kommer anordna en demonstration med anledning av aktionen.

I Århus målade aktivister från Nordiska motståndsrörelsen om en centralt placerad bänk som kommunen hade målat i homolobbyns regnbågsfärger. Man märkte även på ett tydligt vis ut på den nu mörkgröna bänken vilka Århus befolkning kan skicka sina tack till för förskönandet av stadsbilden. Ommålningen togs upp av rikstäckande danska TV 2 där det också nämndes att Motståndsrörelsen tog på sig aktionen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SverkerMotståndsman i BoråsKlausPerCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Ni er ju sku helt fantastisk kammerater !!

Fredrika
Medlem

Jag vill ha en sån parkbänk i trädgården!

Caesar-Aurelius
Medlem

Snyggt jobbat! :)

Per
Medlem

Danskarna blir bara vassare ochvassare; det måste man erkänna.

Klaus
Medlem

Men de perversa antinordiska idioter som vill motdemonstrera är själv rasister som Talmud-judar och Kalergi, den européerfientliga bastarden.

Motståndsman i Borås
Medlem

Helt fantastiskt! Bra kämpat danska kamrater!

Sverker
Medlem

Japp, nordmännen reser sig så sakteliga. De hjärntvättade PK-idioterna sjunker längre ner i träsket.
Bra utveckling på bägge håll!