Uppmaning till vit ungdom i Göteborg och Kungsbacka

Natten till onsdagen den 8/1 begav sig Kampgrupp 201 ut för att uppmana den vita ungdomen att slå tillbaka mot främlingsgängen som terroriserar deras skolor. Man begav sig först till Kungsbacka där Elof Lindälvs Gymnasium, Drottning Blankas Gymnasium och LBS Gymnasium täcktes med Nordiska motståndsrörelsens budskap i form av sprejningar och klistermärken. Även gallerian Kungsmässan täcktes med sprejade tyrrunor.

Efter det begav man sig till Mölndal där Franklins Gymnasium och Campus Mölndal täcktes med samma budskap. Då dessa skolor låg precis jämte kommunhuset och kulturhuset täcktes dessa byggnader med sprejade tyrrunor.

Sedan begav man sig till rikets näst största stad Göteborg, där Kitas Gymnasium, Klara Teoretiska, NTI Gymnasiet och LBS Gymnasium täcktes med samma budskap. Eftersom man var inne i centrala Göteborg bestämde man sig för att täcka alla elskåp man såg på vägen med tyrrunor.

Svensk ungdom, slå tillbaka! Anslut er till Nordiska motståndsrörelsen, ert folk behöver er!

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments