Upplysningsaktion om ABB-importerade våldtäktsmän i Ludvika

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Under lördagen hölls en aktivitet i syfte att upplysa Ludvikaborna om de av ABB importerade våldtäktsmännen som nyligen dömdes.

Under lördagen hölls en offentlig aktivitet i centrala Ludvika i syfte att upplysa Ludvikaborna om att företaget ABB importerat två våldtäktsmänVijay Arumugam och Enam Khan, till staden.

Aktivister stod uppställda i stadens centrala delar med en banderoll. Man delade även ut flygblad, bland annat vid Systembolaget.

Nordfront har varit i kontakt med Markus Nordh, som leder nästets kampavdelning, för att ställa några frågor om dagens aktivitet.

Hur gick aktiviteten?

— Aktiviteten gick bra i stort sett trots dessa corona-tider. Det var något mindre med folk på stan än en vanlig lördag, men många människor var i stort behov av att inhandla förfriskningar precis som vanligt. Det blev en hel del flygblad utdelade och vår banderoll fick bra exponering då det var mycket bilar i rörelse.

Hur reagerade folk på uppgifterna om våldtäkten?

— Det märktes att människor hade annat att tänka på, känslorna svallade inte direkt åt något håll.

Var det något särskilt minnesvärt som hände under dagen?

— Det bästa med dagen var nog att vi träffade på en nationalist från Uppsala som var riktigt glad över att vi ska hålla vår 1 maj-demonstration i staden.

Planeras fler aktiviteter i framtiden?

— Det kommer naturligtvis fler aktiviteter framöver. Kampen vilar aldrig.

Är det något du vill hälsa till läsarna?

— Jag skulle vilja uppmana alla läsare att sluta upp i demonstrationen i Uppsala 1 maj. Det är det minsta man kan göra för sitt folk i dagsläget. Det är dessutom det roligaste som finns att demonstrera. Väl mött i Uppsala!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
nordboSlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Bra agerat!
Om inte folk vid det här laget förstår att massinvandring och resande får negativa konsekvenser så kommer de aldrig att förstå det!

nordbo
Medlem

Icke-svenska våldtäktshen anställs – nationella svenskar sparkas.

Något för de vedervärdiga antivita snecker/björk att ta till sig av.
På tronen kvinnligt antivit måste väl ändå vara helene fritzon – makalös katta.