Upplopp eller donationer!
Swisha till Nordfront: 072-8750427

NORDFRONT. Föreningen Nordfront har en ny Swish som det går att donera till.

Nu i Halloween-tider går barnen runt och kräver in godis. Nordfront tänkte istället kräva in donationer från Sveriges alla liberaler.

Goda liberaler bör donera frikostigt till Nordfront för att föreningen ska kunna fortsätta driva den här fredliga hemsidan istället för att riskera att alla medarbetare blir sysslolösa och därmed kan radikaliseras till att börja starta en massa upplopp.

Vi i redaktionen vill verkligen undvika den sistnämnda utvecklingen. Upplopp och kriminalitet i allmänhet är ju något som ”socioekonomiskt utsatta populationer” och vänsterextremister sysslar med. Det är inget för hederliga svenskar som oss.

P.S. Man behöver inte vara liberal för att donera till Nordfront, alla kan donera till oss på 072-8750427 (betalningsmottagare Daniel Olofsson). Donationerna går oavkortat till föreningen Nordfront och dess verksamhet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments