Uppgifter: Tommies mördare våldtog kvinnan två gånger (Uppdaterad)

SVENSKFIENTLIGHET. Sudanesen Abubaker Mohamed misstänks för att ha mördat 19-årige Tommie när han försökte avbryta en pågående våldtäkt. Enligt åklagaren som begärde Mohamed häktad ska han ha våldtagit kvinnan två gånger under natten efter att han neutraliserat Tommie. Uppdaterad.

Abubaker Mohamed misstänks ha mördat 19-åriga Tommie och våldtagit en kvinnlig bekant till honom.

Det är fortfarande något oklart vad som hände i lägenheten i Härnösand under natten till söndagen då den 19-årige patrioten Tommie mördades. Rasfrämlingen Abubaker Mohamed häktades under onsdagen misstänkt för mord, men också grov våldtäkt, våldtäkt, grov misshandel samt olaga hot.

Till Nordfront har två av Tommies vänner bekräftat att Tommie mördades när han försökte hindra att Mohamed våldtog en kvinnlig bekant till honom. Enligt deras uppgifter ska rasfrämlingen ha fortsatt sin våldtäkt efter att han huggit ner Tommie och misshandlat honom.

Men nu har kammaråklagare Stina Sjöqvist bekräftat för SVT att man misstänker att Mohamed våldtog kvinnan ytterligare en gång under natten.

— Det är en person som är målsägare när det gäller båda fallen av våldtäkt, säger Stina Sjöqvist.

Den ena våldtäkten rubriceras som grov medan den andra som normalgraden.

Enligt åklagaren har man redan nu en god bild av vad som skett under natten till söndagen, något man dock inte vill gå ut med i dagsläget. Hon vill inte heller berätta hur Mohamed ställer sig till brottsanklagelserna.

Uppdatering:

Formuleringen att Tommie försökte AVBRYTA en pågående våldtäkt har ifrågasatts starkt av åklagaren. Nordfront har också fått in uppgifter som tyder på att det inte stämmer. En mer korrekt beskrivning kan vara att Tommie försökte FÖRHINDRA eller STOPPA en förestående våldtäkt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
2 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Nybörjare
Klaus
2 månader sedan

Mördaren tillhör den marxistiska ockupationsregeringens Kalergi-elit.

Andreas
Nybörjare
Andreas
2 månader sedan

Om man kollar COPS varenda en är svart, något måste forskare lägga kraft på och skapa plan att avveckla detta ras, bara förlust för arbetare