MAGISK JUL: Uppesittarkväll med Simon Holmqvist

UPPESITTARKVÄLL. I år introducerades en ny tradition med Simon Holmqvist som julvärd för Nordfront TV:s uppesittarkväll.

I år introducerades en ny tradition med Simon Holmqvist som julvärd för Nordfront TV:s uppesittarkväll. Under aftonen visades höjdpunkter från det gångna året, ofta i form av att olika filmklipp som sedan diskuterades.

Uppesittarna tog även mot samtal från inringande näthatare som hjälpte till att sprida en riktigt julig stämning.

— Det var en helt fantastisk uppesittarkväll som de fantastiska medarbetarna rev av, Simon Holmqvist var som klippt och skuren som en nationalsocialistisk Arne Weise, säger webbtvchef Robin Palmblad.

Holmqvist tänder ljuset i sändningens inledning. Vid sin sida har han Pär Öberg och Pär Sjögren.

— Det var riktigt kul att vara med i tv, jag hoppas att jag snart får göra om det och tack till alla tittare som har ringt in och alla shekels och vi ses förhoppningsvis snart igen, säger nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Uppesittarkvällen innehöll ett reportage där gruppchefen Max, ursprungligen från Tyskland, provade en nordisk tradition i form av isbad.

Radio Nordfront och Nordfront TV tar härmed juluppehåll och passar på att önska alla lyssnare och tittare en god jul och gott nytt år!

Missa inte den fullspäckade uppesittarkvällen:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
47 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments