Uppåt 15 rasfrämlingar gruppvåldtog ung tyska i Freiburg

MÅNGKULTUREN. Staden Freiburg i Tyskland är återigen i fokus efter en rad extrema våldsincidenter. Nu uppges staden befinna sig ”i chock” efter en med västerländska mått extrem gruppvåldtäkt på en 18-årig tyska.

Efter att ha besökt ett diskotek i Tysklands sydliga stad Freiburg blev en 18-årig kvinna brutalt gruppvåldtagen under en fyra timmar lång mardröm. Upp till 15 våldtäktsmän turades om att utnyttja henne. Åtta personer har hittills gripits. De flesta av de gripna är män från Syrien mellan 19 och 29 år, men man letar efter fler gärningsmän.

Den våldtagna kvinnan blev enligt utredare drogad med en spetsad drink. Hon uppgav senare till polis att hon under våldtäkten varken kunde fly eller kalla på hjälp. Det är fortfarande oklart med vilken substans kvinnan drogades.

Den huvudmisstänkte gärningsmannen har befunnit sig i Tyskland sedan 2014 och har begått flera brott under sin tid i landet. Detta har kunnat säkerställas med jämförande DNA-prov. Även de andra gripna männen uppges sedan tidigare vara kända av polisen för olika brott.

En förälder tar avstånd
Fadern till den huvudmisstänkte gärningsmannen tar avstånd från det inträffade.

[M.] har uppträtt aggressivt ända sedan vi kom hit och har varit i trubbel med polisen … och om min son har våldtagit den här kvinnan ska jag se till att han lämnar Tyskland, hävdar pappan i en intervju med tidningen Bild.

Freiburgs borgmästare Martin Horn (partipolitiskt obunden) fördömde på fredagen det inträffade men varnade samtidigt för att dra förhastade slutsatser om implikationerna av händelsen. Brott som det nu begångna får inte utnyttjas för att schablonmässigt fördöma flyktingars närvaro i Tyskland. Majoriteten av invandrare som bor i Tyskland följer lagarna, sade Horn.

Sådana motbjudande handlingar är helt oacceptabla, sade Horn om den senaste gruppvåldtäkten.

Ingen hejd på mångkulturen
Trots att sådana handlingar är oacceptabla rapporteras det inte om några planer på att stoppa införandet av mer mångkultur vare sig i Freiburg eller i Tyskland som helhet. Bland tyskarna i Freiburg har invandringsproblemet dock diskuterats flitigt sedan det brutala mordet på den unga Maria Ladenburger för två år sedan. Ladenburger var student och frivilligarbetade på en flyktingförläggning. En flykting från det säkra landet Afghanistan dömdes för mordet. Det mordet utlöste en nationell debatt om tysk flyktingpolitik.

Martin Horns avsikt är att tillsammans med Polisen åter göra Freiburg till en trygg plats. Initiala åtgärder som ökad polisnärvaro och förbättrad stadsbelysning uppges redan ha haft god effekt. Det här arbetet kommer nu att fortsätta, sade Horn.

Källa:
Waren es bis zu 15 Täter? Schock über Gruppenvergewaltigung in Freiburg

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
KlausSlipsenPeterLeifKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

Det är krig nu…

Och vi vet vem (((fienden))) med folkförrädarlakejer är.

Hell seger!

Grottbjörnen
Medlem

tyska folket kommer att slå tillbaka som i Chemnitz, och det är tyskarna som kommer att utmålas som brottslingar i judemedia

Tobias
Medlem

Vedergällning är det ända som hjälper,häng dom högt!

Karl-Путин A
Medlem

Vardagsmat i de mångknullturella (((skitsamhällena))).

Leif
Medlem

Fram till slutsegern får vi lära våra döttrar att inte gå ut och beblanda sig med rasfrämlingar. Apartheid i Norden nu!

Peter
Medlem

Hatbrott mot svenska folket av Sveriges riksdag och regering, genom insläpp av främlingar, ja till och med folkfiender som våldtar svenska kvinnor och på alla sätt och vis är till men för oss!

Slipsen
Medlem

Fy fan!
Det spelar ingen roll hur många poliser eller lampor en stad har.
Massinvandringen måste stoppas nu för att komma tillrätta med många problem, däribland det importerade gruppvåldtagandet!

Klaus
Medlem

Freiburg, ca 220000 inv., ligger i Baden-Württemberg där Winfried Kretschmann (katolik, Bündnis 90/Die Grünen) är ministerpresident sedan 2011. Han var som student kandidat för det kommunistiska studentkonventet, 1972, och för den kommunistiska studentgruppen Marxister-Leninister, 1973.