Upp till 20% stöd för Nordiska motståndsrörelsen i valet

Av ,
Nordiska motståndsrörelsens ledare
22

KOMMENTAR. En hel del folkfientliga och imbecilla element drar djupt felaktiga slutsatser av valresultaten. Låt oss reda ut sanningen.

De syns i allt från pojkrums-troll på Flashback till ledarartiklarna i den mest lästa lögnmedian och menar att valet bevisar att stödet för Nordiska motståndsrörelsen är vad de menar, i det närmaste obefintligt. Att dock helt och hållet se till valresultaten för att bedöma en organisations stöd är dock ett så förenklat argument att de flesta normalbegåvade lågstadieelever kan se igenom det.

Trots det antaget utbredda valfusket, som jag i övrigt kommer bortse ifrån i denna artikel, fick Sverigedemokraterna, vi och AfS tillsammans närmare 20% av rösterna. Det kan inte vara någon hemlighet för särskilt många att en majoritet av SD:s väljare ser massinvandringen som den absolut viktigaste politiska frågan. Andra viktiga aspekter är att de är trötta på politikerlögner och korruption och därför vill se en verklig förändring. De har inte röstat SD främst för att de uppskattar partiets ställningstagande i frågor som exempelvis rör arbetsmiljö och energipolitik eller ens Nato och EU.

Att dessa människor röstar SD istället för Nordiska motståndsrörelsen innebär såklart inte att de absolut inte har något som helst till övers för Nordiska motståndsrörelsen. Tvärtom så vet jag av personlig erfarenhet att flertalet till 100% också stödjer oss, i vissa fall till och med i högre utsträckning än de egentligen stödjer SD. Att de valt att rösta SD trots allt beror på så kallat taktiskt resonemang, att de har tänkt att det är bättre att stödja det röstmässigt starkare alternativet istället för att ”splittra motståndet” genom att rösta på en uppstickare.

Hade det istället varit Nordiska motståndsrörelsen som satt i riksdagen och SD som ställde upp i sitt första val hade knappast SD fått så många röster som de fått och Nordiska motståndsrörelsen, jämförelsevis, så få.

Det idiotiska resonemanget som lyfts fram av våra fiender, att bara 0,03% av folket skulle stödja oss, är rent av löjeväckande. Menar samma krafter att det bara finns 0,01 procent av svenska folket som stödjer kommunismen eller likartade ideologier eftersom Sveriges kommunistiska parti så här långt i rösträkningen hamnar på den siffran? Finns det alltså enligt dessa ”experter” mer än tre gånger så många nationalsocialister i Sverige som det finns kommunister? Är det omöjligt att tänka att vissa som ser sig som kommunister, anarkister eller syndikalister istället har röstat på exempelvis Vänsterpartiet eller Feministiskt initiativ? Vidare, med samma resonemang åter igen, är det så här långt bara 34 personer som stödjer tanken på ett starkare och mer självständigt Norrland eftersom Norrlandspartiet bara fått 34 röster hittills?

Skärmdump under pågående räkning från val.se kl 19:49 13 sep. Ett bevis för att det finns 3,3 gånger fler nationalsocialister än kommunister i Sverige?

Nej, givetvis kan man ha sympatier för mer än ett parti och välja det av dem man tror är mest taktiskt rätt istället för det man rent idémässigt sympatiserar mest med. Närmare 20% röster på SD innebär i praktiken upp till närmare 20% stöd för oss i Nordiska motståndsrörelsen. Antagligen ännu mer eftersom det i Sverige är kutym, speciellt bland de äldre generationerna, att rösta för samma gamla parti som man alltid gjort fast man inte längre har någon aning om vad de står för.

Att stödet för oss på gatorna har ökat kraftigt, de senaste åren i allmänhet och under valrörelsen i synnerhet, är ett faktum. Att vi varenda gång vi står på gatorna en timme eller två, i en slumpmässigt utvald stad från Trelleborg i syd till Kiruna i norr, får flertalet klappar på axeln, positiva kommentarer och spontana kontantdonationer är ett annat. Att vi knappt får några öppet negativa reaktioner alls är ett tredje. Vi har ett större stöd än någonsin, men för all del, om våra fiender vill underskatta oss till den grad de nu gör så inte mig emot. De kommer då att få sin kalldusch tids nog.

Dock är även detta antagande av mig såklart felaktigt. De flesta av dem har nog egentligen full förståelse för allt jag skriver. Ingen människa i världen skulle nämligen lägga sådana enorma resurser på, eller ge sådan uppmärksamhet till, en organisation som man visste knappt hade något stöd eller som var utdöende. Nordiska motståndsrörelsen ligger knappast för räkning. Deras sparkar mot den de inbillar sig ligger ner, träffar inte annat än våra fötter eftersom vi istället står upp och det mycket stabilt och rakryggat.

Som tidigare nämnts önskar vi självklart att fler svenskar röstat med sitt hjärta istället för efter någon taktik, men vi ser trots att så inte är fallet, att vi gjort enorma framsteg med vår valkamp. Framsteg vi kommer skörda frukterna av en lång tid framöver när vi nu fortsätter kampen för att återta vårt land! (Det lär ju inte heller bli så svårt när det nu alltså är OTVIVELAKTIGT BEVISAT att bara 0,01% av folket är tydligt mot oss.)

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

22
Lämna en kommentar

Please Login to comment
13 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Karl-Путин ASlipsenPåläst-D_B-Fredrik Vejdeland Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Det är klart relevanta resonemang som tas upp här. Något annat man brukar pladdra om i den dumma lögnpressen är att man måste vara emot ett parti om man inte röstar för det. Vanligaste objektet för sådana resonemang är SD, att 80-85% av befolkningen är ”emot SD”. Med tanke på att Fi fick sådär 0,5% detta val skulle det innebära att 99,5% av befolkningen är antifeminister. Om det ändå vore så väl…

Caesar-Aurelius
Medlem

År 2014 var det bara Svenskarnas parti som ställde upp.

I detta val, 2018, fanns det istället två konkurrerande partier, Alternativ för Sverige och Nordiska motståndsrörelsen.

Jämfört med år 2014 har år 2018 de ”nationella partierna” AfS + NMR mer än femdubblats i förhållande till hur stort SvP blev 2014!

Anders Jonsson
Medlem

Alldeles riktig analys av Simon Lindberg. Väldigt många som röstar på SD skulle i princip kunna stödja oss då de delar vår syn på massinvandringen. Vad som i dagsläget hindrar dem är att de också i många fall är hjärntvättade av JUDISK propaganda om just JUDARNA, Israel och ”förintelsen”.

Dom behöver t ex se Adolf Hitler The Greatest Story Never Told, så att de förstår att de blivit lurade och hjärntvättade hela sitt liv.

HS!

Dave
Medlem
Ernfrid
Medlem

Detta är i viss mening sant. Det kan som en start räcka med 1-2 procent medvetna, kunniga och beslutsamma människor för att förändra ett samhälle i grunden. Tyvärr är vi inte där än men det måste komma – och det kommer.
Vad gäller NMR bör organisationen inse att man långt ifrån är den enda kraften på förändringssidan. Dessutom behöver vi inte vara överens om NSDAP på 1930-talet med liknande frågor. Vi behöver inte det i Sverige 80 år senare, lämna det till framtida historieforskning istället.

Tors Spjut
Medlem

Det är tyvärr förmodligen många som är livrädda för att associeras till nationalsocialismen, hur mycket de än håller med om politiken. Känner personligen tre-fyra pers som jag diskuterat saken med och som uttrycker detta.

Man tänker förmodligen att här och nu har jag massor att förlora/begå socialt självmord om det uppdagas att jag är en dödsknarkarnazist eller ens stödjer den politiken.

Högst oklart om man tänker längre fram i tiden än så. Det är nog en slags psykologisk kamp för många individer kan jag tänka mig.

Ernfrid
Medlem

Är det ett krav att kalla sig ”nationalsocialist” för att göra revolution i enlighet med devisen ”Sverige åt svenskarna”? Då lär vi få vänta så länge att det till sist kanske blir för sent. Däremot ser jag gärna NMR som en del av motståndskampen om man släpper idén att vara ”den enda saliggörande kraften”.

Fredrika
Medlem

Nej det är inte ett krav alls. Vi kommer aldrig att backa på vår närmast tidlösa ideologi men alla är välkomna att samverka med oss. Det kommer dock att visa sig lönlöst att försöka liberalisera oss, få oss att tona ned retoriken eller annat. Vår ideologi eller retorik är inte föremål för manipulation för att försöka sälja in något som folkrörelsen inte står för. De som kräver att vi ska ta avstånd från historiska och nutida förebilder för byggandet av ett godare och bättre fungerande samhälle misstar sig och glr då bättre i att vända sig någon annanstans. Men man… Läs mer »

Ernfrid
Medlem

Jag försöker inte ”sälja in” något eller ”liberalisera” någon. Jag för bara ett samtal utifrån grundtanken att svenska folket uppenbarligen behöver göra någon slags revolution, om man vill överleva som folk. Och folkgemenskap fanns långt innan någon kunde säga ordet ”-ism”. Så vi som hänger här ibland har mycket gemensamt, men vi kanske har olika tro. Själv är jag snarare ”bondlurkbuddhist” även om jag i ett visst läge absolut kan tänka mig att slåss ;-)

Fredrik Vejdeland
Admin

Nej, det är det inte. Men jag tror att du kommer få svårt att genomföra en revolution om du inte har en skara personer bakom dig som är fanatiker och som, om det behövs, är villiga att gå i döden för sin övertygelse. Jag betvivlar starkt att framtidens revolutionära kämpar kommer samlas bakom den blågula flaggan och devisen ”Sverige år svenskarna” och storma framåt mot seger eller död. Sådant kan Mattias Karlsson skriva om på Facebook, men i verkligheten kommer det bli svårt att samla tillräckligt många krigare bakom viljan att försvara och bevara det förflutna. En nationalsocialistisk revolution är… Läs mer »

Ernfrid
Medlem

Mattias Karlsson ;-) och Jimmy försvarade hos Skavlan, lite nytt under solen ändå …
Skämt åsido. Vad som är mest realistiskt lär framtiden utvisa helt organiskt. Förmodligen är det flera skeenden samtidigt. Och jag är beredd att gå in i döden, men inte i onödan, det vore ju dumt.
Vad jag kräver av alla på ”vår sida” är ömsesidig full respekt och fokus på själva omstörtningen (ideologier kan väl folk få ha hemma bäst de vill).
I mina närmaste vallokaler i småländsk skog uppnådde vi faktiskt över eller på väg mot 1 procent (AfS) och då kan själva omformningen börja. Ok?

Påläst
Medlem

Vilka skulle vita skulle vilja kämpa för att leva i detta kalla, mörka land om inte etniska svenskar? Det som lockat hit människor inklusive vita är den högre levnadsstandarden, bidragen och kanske att det finns fler arbetstillfällen.

Fredrik Vejdeland
Admin

Ja, så är det och det som krävs är att samhällsklimatet hårdnar för att dessa ska ta steget ut och släppa sina mentala blockeringar. Detta samhälle skapar förvisso dysfunktionella individer, men också sådana som söker en högre sanning i all nihilism. Det är dessa vi först och främst behöver nå och där är vi relativt lyckade redan nu. Självklart vore det absurt att tänka sig ett nationalsocialistiskt styre idag, men samhället förändras snabbt och om tio år kommer nationalsocialismen vara betydligt mer normaliserad. För 5-10 år sedan var en person som Trump en helt otänkbar person som USA:s president (alltså… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Ja… vill uppmana alla att lyssna på senaste ledarperspektiv!

Men med tanke på vad du här skriver om att SDs väljare är mer radikala än deras partiledning, funderar jag över oss. Vår ledare säger att han träffar många människor runt om i landet som tycker att VI borde vara mer radikala (!). Kan vi fånga upp dem (om de inte redan är på väg in) och finns det utrymme och är det önskvärt att bli mer radikala? Jag vet inte vad dessa människor föreslår, förstås.

Jan Hjelm
Medlem

Bra analys. Varje väljare som i valbåset lekte med tanken att för en gångs skull rösta för en förändring, att ge de där jäkla politikerna en spark i skrevet – dem kan vi nå och till slut övertyga. Genom att visa oss ute, genom att bära kläder med Tyrrunan och genom att visa självförtroende i varje situation, kan Motståndsrörelsen bli lika normalt i gatubilden som vilken annan organisation som helst. Håll fler torgmöten, Valet må vara över, men vi kan likväl fortsätta att påverka våra medmänniskor. Vi kan få dem att acceptera att vi är här på våra gemensamma gator… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Härligt inlägg, Hjelm!

Fredrika
Medlem

Störst hopp sätter jag till den nordiska ungdomen. Kanske högstadieungdomarna just där jag bor är lite extra indoktrinerade av skolan. Jag hänger inte minsta läpp för valresultatet i riktiga valet men jag kände mig besviken på högstadieelevernas val på en skola i närheten. De har väl 250 elever eller nåt. Visserligen tillhandahöll lärarna endast riksdagspartiernas valsedlar. Plus eventuellt Fi. Men eleverna fick veta att man kunde skriva ett annat parti själv på valsedeln och ogiltigreglerna var inte hårda. Man fick väl i princip bara inte rösta på Snippapartiet. I den skolan fick vi inte en enda röst trots att det… Läs mer »

b¤d
Medlem

En stor PARANTES från mig. Och mycket OT.
Länsstyrelsen håller på med rösträkning fortfarande som vi vet. Där ligger vi nu på 1409 röster, 0.03 %.

Därtill till Miljömupparna på 3.94%. Som säkerligen kommer upp till 4.4% när de är klara med räkningen.
Det hade varit kul med Muslimpartiet ute i kylan.
För de intresserade, kan man följa räkningen här och här. https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rike/index.html
https://www.flashback.org/t2975684

Lingon.

Hell seger. :-)

Påläst
Medlem

Många invandrare röstar på SD och skulle säkert aldrig rösta på SMR. Huvudsaken är att dugliga svenskar blir rasmedmetna och håller ihop. Sedan får vi se vad som händer när samhället kollapsat. Säkert kommer väldigt många främlingar då att lämna landet och antingen åka hem eller flytta till något annat europeiskt land där de har släktingar. Åtminstone kommer det förtryckande samhället som tvingar på oss integration att försvinna.

Slipsen
Medlem

Bra tänkt, resonerat och skrivet Lindberg!
Kampen går vidare!

Ernfrid
Medlem

Är detta kommentarsfält en hejaklack för NMR:s ”enda rätta väg” eller är det för ett utbyte av tankar? Måste då säga att kommentarsdeltagarna mognat; inte ett enda minus än på mina inlägg. För ett halvår sedan hade minustummarna duggat tätt ;-) Trevligt också att man slapp läsa rubriken ”braksuccé” på Nordfront denna gång. Ni som läst förstår ju att jag bedriver motståndskamp, men inte under NMR:s ledning. Varför skulle jag det? Jag är inte troende av vare sig AH eller NS. Men var och en får ha sin tro. Problemet med NMR är bara att man fortfarande tror att alla… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Helt klart är det så att många svenskar vill ha NMRs politik, om den bara kunde döpas om från nationalsocialism till något som gav godhetspoäng varje gång man nämnde det. Att köra med falsk varudeklaration är dock kontraproduktivt i längden. Nationalsocialismen bygger på folkgemenskap och är det öppna liberala samhällets raka motsats. Folk måste inse att samma måste gälla för en stat som för ett privat hem; det ska finnas väggar och en dörr som går att låsa och man ska själv bestämma vilka man släpper in och inte stå öppet vind för våg så att internationella ligor kan komma… Läs mer »