Ungsvenskarna och Mattias Karlsson kräver ännu liberalare SD-politik

SVERIGE. Sverigedemokraternas ungdomsförbund vill ha mer liberal politik.

Ett partis ungdomsförbund vill i regel föra en mer radikal politik än partiet som sådant. Men den som hoppas på att nästa generations sverigedemokrater kommer att radikalisera partiet tycks nu få hoppas förgäves.

Sverigedemokraternas nya ungdomsförbund Ungsvenskarna skriver i ett internt dokument att Sverigedemokraterna måste föra en ännu mer liberal politik, det rapporterar Ekot som tagit del av dokumentet.

Det handlar om det omdebatterade kravet att gränsen för fri abort ska sänkas från dagens 18 veckor till 12, motståndet mot att samkönade par får adoptera barn, liksom förslaget att inte tillåta dubbla medborgarskap, skriver Ekot.

Anledningen till att man nu förespråkar ännu mer anpassningar efter det rådande systemet är för att det ska ge mer röster. Sverigedemokraternas hållning i olika frågor ”gjorde det omöjligt för dem [väljarna] att rösta på oss”.

Ungsvenskarnas förslag stödjs av SD-toppen Mattias Karlsson. Karlsson vill bland annat att homosexuella par ska få adoptera barn och ser detta som ett konservativt förslag.

– De förändringar vi gör är ett resultat av de analyser vi gjort och den interna dialog vi haft sedan valet. Det var ett antal frågor man upplevde från hela partiorganisationen som gjorde att vi hamnade efter, vi tappade fokus, och det har också visat sig att det inte har varit möjligt att komma fram, att nå konkreta resultat i de målsättningar man har, genom den inriktning vi har haft, säger Mattias Karlsson till Ekot.

Källa:
Ungsvenskarna: Omöjligt rösta på SD med gamla politiken

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
9 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Sverker
Nybörjare
Sverker
8 månader sedan

Kom igen nu SD-folk, får jag höra era motiv nu igen att rösta på SD? Lite jobbigt nu va? Men kör ända in i kaklet med era dumma skallar så kanske hjärnan rasslar igång igen, för nu är den dysfunktionell.

nordbo
Nybörjare
nordbo
8 månader sedan
Reply to  Sverker

ekeroth,kackelqvist,janusch har varit/är skickliga på att samla ihop dessa dumskallar (deras uppdrag på olika sätt såklart)

ekeroth vill helst bara ha tillbaka öldrickande skinheads så han har något roligt att skriva om.

Harald
Nybörjare
Harald
8 månader sedan

Pavel Gamov säger i nya avsnitt Vitapiller att SD med sin nya liberala linje bättre återspeglar partiets verkliga åsikter. Många av dem lever helliberalt med öppna förhållanden och partnerbyten och skit. De säger att svenskhet är något flyktigt och att man kan bli svensk. Man kan också välja bort o avsäga sig sin svenskhet. Jag tycker alla ska höra senaste avsnittet av vitapiller. Man får bra insidesinfo vad SD är och vilket kulissbygge det blitt sedan de blev stora o vänsterliberala. Hon Hilda Frick som egentlien e centerpartist eller sosse säger rakt ut hur hon lever sitt liv har inget… Läs mer »

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan

Ung”Svenskarna” = UngSionisterna
UngSionisterna vill ha en ännu mer extrem sionistisk politik (((liberalism & globalism))) än moderpartiet, så utgår man från det så är de trots allt ”mer” extrema än SionistDemokraterna.

Nat
Nybörjare
Nat
8 månader sedan

De vill bli ett 40-50%-parti inför nästa val med egen majoritet är min gissning.

nordbo
Nybörjare
nordbo
8 månader sedan

Ungsvenskarna kommer att gå till minne som SD:s dekadenta knullnäste.

Liknande klientel som MUF när de GRÄT när riksäcklet rajnfält tog ”avsked” kommer de att gråta när curry-karlsson tar avsked ifrån den trygga 3:dje platsen är förbi till den hopplösa första platsen.

Kommunalt och på lokal nivå är det som gäller nu när ni har brutit samhällskontraktet för länge sen.

Klaus
Nybörjare
Klaus
8 månader sedan

Väljare måste äntligen förstå att det är endast Nmr som vill nationell politik för folkets och ungdomars bästa. Men det vill inte globalisterna och mångkulturpolitikerna.

Vera
Nybörjare
Vera
8 månader sedan

Ungsionisterna,Muffarna och allt vad de heter är indoktrinerade stackare redan från skolans destruktiva undervisning. VI möts och lär ut vad FOLKGEMENSKAP är som kan bringa Sverige i rätta spår igen. Men HUR skall vi lära ut VÅRA kunskaper för ungdomarna under demodiktaturens spärr och förföljelser är knepig. Någon lösning? Klisterlappar, banderoller väcker nyfikenhet –

Rickard
Nybörjare
Rickard
8 månader sedan

SD=((( kontrollerad opposition)))