Ungsvenskarna går i moderpartiets fotspår – hetsar mot Ryssland

INRIKES. Ungsvenskarna följer moderpartiet i sin rysshets. De anklagar nu bland annat landet för att försvara fredsbevarande trupper.

Sverigedemokraternas ungdomsförbund Ungsvenskarna kritiserar på sin Facebook Ryssland för att vara en ”auktoritär och aggressiv regim”. Som bevis på detta nämner de bland annat att Ryssland 2008 gick in och försvarade fredsbevarande trupper i det omstridda georgiska området Sydossetien efter att Georgiens Nato-vurmande ledarskap attackerat dem.

Ungsvenskarna vill nu att Ryssland ”möjligen” ska utsättas för ännu hårdare sanktioner. De vill också att ”medlemsländer”, alltså nationer som inlemmats i globalistprojektet EU, ska sluta vara helt beroende av rysk energi.

Sverigedemokraterna gick nyligen ut och sa att de inte kunde tänka sig att samarbeta med partier som har en neutral inställning till Ryssland. Partiet kritiserar dock inte nationer som är med i – eller samarbetar med – krigsorganisationen Nato, som har åtskilliga hundratusentals dödsfall på sitt samvete.

Källor:
Ungsvenskarnas Facebook
10 years since Georgia attacked South Ossetia and Russia – not the other way around

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
EthnyDissidentAnders Jonsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anders Jonsson
Medlem

SD och deras ”ungdomsorganisation” är helt ägd och styrd av JUDISK makt. Det är dags att alla vita människor som stödjer SD att börja fatta det nu. Det ni ska göra är att ansöka till Nordiska motståndsrörelsen, alternativt åtminstone stödja organisationen. Jag har efter ”vetenskapliga” studier kommit fram till att man kan kategorisera alla vita människor som inte stödjer oss i tre kategorier: – De hjärntvättade – De som vet och förstår men som totalt saknar ryggrad och respekt för sig själva och sitt folk. Fega kräk helt enkelt. – De med mindre förstånd samt de efterblivna. Sedan har vissa… Läs mer »

Dissident
Medlem

USA har invaderat över 50 länder EFTER Andra världskriget. Dom utför politiska mord, lägger sig konstant i andra länders politiska val och politiska system, genom CIA osv. Dom har utfört HORRIBLA experiment på oskyldiga och ovetande människor (MK-Ultra. https://www.nordfront.se/mkultra-beteendemodifikation-genom-droger-och-tortyr.smr ) Dom har använt napalm, bombat civila, använt kemiska krigsmedel och vädervapen (Vietnam är ett bra exempel på när dom använt båda dessa medel/vapen). Dom satte alla 120 000 amerikanska medborgare med japansk bakgrund i koncentrationsläger under WWII, varav många dog i lägrena (USA hade heller inga medicin- eller matbrister / leveransbrister, såsom det sönderbombade Tysklands koncentrationsläger upplevde). Dom har utfört… Läs mer »

Ethny
Medlem

Väldigt bra sammanfattning. Man kan ju göra en lista på vad USA och Israel samt Saudiarabien har gjort efter andra världskrigets slut. Sedan jämföra det med vad Ryssland, Iran, Irak (bortsett från 90-talet), Libyen etc har gjort under samma tidsepok. Vilka krig har Iran orsakat? Eller Ryssland för den delen? Varför invaderade USA Irak för (((elfte september))) när ”gärningsmännen” var saudier från (((Saudiarabien)))? Sedan lögnerna såklart om WMDs. Vad har USA gjort i Syrien och Irak de senaste 20 åren? Vilka är det som faller offer för deras krig och vilka är det som vinner på att länderna runtom Israel… Läs mer »