Ungsvensk halvsvenska vill att européer föder mer barn

FOLKUTBYTET. GP publicerar en artikel som problematiserar den låga nativiteten i västvärlden och den pågående befolkningsexplosionen i Asien och Afrika. Artikeln har bland annat spridits av en SD-kvinna som uppmanar europeiska kvinnor att skaffa ”minst 2,1 barn var”.

År 1900 bodde en fjärdedel av alla människor i Europa. Idag, 120 år senare, utgör européerna knappt en tiondel av jordens befolkning, trots att antalet invånare i Europa nästan fördubblats under 1900-talet. Anledningen till Europas demografiska tillbakagång är befolkningsexplosionen i andra delar av världen. I Asien har befolkningen fyrdubblats och i Afrika sjudubblats under samma period.

Så inleds en artikel som universitetslektor Andrej Kokkonen igår fick publicerad i Göteborgs-Posten. Kokkonen skriver vidare i artikeln att situationen är ännu mer dramatisk vid en närmare granskning, då den befolkningstillväxten som ändå sker i till exempel Sverige helt beror på massinvandringen. Det ”demografiska maktskiftet” menar skribenten kommer förändra vilka värderingar som dominerar världspolitiken, eftersom det främst är mer konservativa och religiösa grupper som förökar sig medan ”feminister och miljöaktivister” är dåliga på att reproducera sig.

Artikeln har rubriken ”Håller västvärlden på att avskaffa sig själv?” och har bland annat delats av Mira Aksoy som är aktiv i SD:s ungdomsförbund Ungsvenskarna. På Twitter verkar Aksoy uttrycka stöd för etnonationalism när hon skriver följande:

Aksoy är själv etniskt halvkurdisk men är född och uppvuxen i Sverige och gästade nyligen alternativhögerpodden Vita pillret, där hon menade att hon har en helt svensk kulturell identitet. Hennes medverkan i podden föranledde att hon blev ”avstängd” från Ungsvenskarna. Att hon nu dessutom uppmanar europeiska kvinnor till demografisk kamp mot de utomeuropeiska horderna kommer förmodligen inte ses med blida ögon av SD-ledningen.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Child-Of-GodWäringGrottbjörnen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

Hörde på statlig media häromdagen att det var ”allt fler” som valde att inte skaffa barn för att visa sin solidaritet med klimatet, men det verkar ju som om det är rätt folk som inte skaffar några barn, feminister och miljöaktivister såklart (inte för att ALLA miljöaktivister måste vara dåliga)
Jag tycker att ungern är exemplariskt när det gäller planen att öka antalet infödda ungrare.

Child-Of-God
Medlem

Det är fler som tar livet av sig också. Det betyder inte att det är rätt. tvi på satans media och vanföreställningen de tutar i oss.

Wäring
Medlem

”Håller västvärlden på att avskaffa sig själv?” Nej, det är inget självmord som vissa aningslöst påstår, det är ett överlagt mord. Det är märkligt att en sverigedemokrat som vill assimilera invandrarna och därmed förvärra tillståndet tänker på ras och framtid. De européer hon vill ska yngla av sig kommer att bestå av en ljusbrun massa om hon får som hon vill. De här rasblandade avkommorna verkar ha det svårt att veta vilket ben de ska stå på. När en vit skaffar barn med en icke-vit blir barnet mest lik den icke-vita föräldern och hon borde inte inkludera sig själv i… Läs mer »

Child-Of-God
Medlem

alla människor som har fått barn tillsammans har i samma veva fått det heliga uppdraget från Herren Jesus Kristus att uppfostra dem i gudsfruktan och att skydda dem mot Satans lögner och fällor. det ofödda livet i livmodern ska försvaras till sista memsdroppen. och sen finns det ju Satans foster och skallade provrörsbefruktningar men det är sjuka grejer. tvi. satans foster.

Child-Of-God
Medlem

Ja det är stor skam på de som verkar för att förstöra familjer och inte har någon respekt för det ofödda livet i livmodern. men det ska väl bli uppenbarat att de är i maskopi med demoner kan jag tänka mig