”Ungdomsgäng” kastade sten på lokalpolitiker i Hässelby

INRIKES. Två politiker i Hässelby-Vällingby stadsdelsnämnd blev utsatta för stenkastning av ett dussintal ”ungdomar” nyligen när de diskuterade med gänget.

Polisen utreder flera incidenter innefattande misshandel och ofredande efter att två lokalpolitiker i Hässelby-Vällingby hamnade i en diskussion med några ”ungdomar” som troligtvis var i övre tonåren. ”Ungdomarnas” sätt att diskutera innefattade att skymfa politikerna med svordomar och könsord och att kasta sten på dem.

Politikerna fick inga allvarliga fysiska skador av attackerna men polisen säger sig se allvarligt på händelsen. De ser en ”tydlig koppling” mellan hotet, våldet och de ”utsatta” personernas uppdrag som politiker. Polisen har tagit vittnesmål och tittar på filmerna från övervakningskamerorna i området för att se om de kan identifiera gärningsmännen.

Källa:
Politiker stenades i Stockholms-förort

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Karl AVeraKarl_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Jag måste säga att jag inte har så mycket emot att invällarna kastar sten på politiker – för en gångs skull har de hittat rätt mål. Får hoppas detta får de troliga förrädarna i fråga att inse sanningen om invasionen och göra sitt för att mota tillbaka den.

Så mycket bättre att det är politiker som utsätts för stenkastning, än ambulans- och brandpersonal – den saken är säker.

Karl
Medlem

MENA.

Vera
Medlem

”Förstsigpåläkarna” får smaka på sin egen medicin. Nå, var den så god som ni förespråkar? Vi har varnat att den varken läker och smakar väldigt besk, är i många fall t. o. m. giftig.

Karl-Путин A
Medlem

Politikerna råkade ut för ”friendly fire” – det är sånt som händer i krig, redan förlåtet.

Nu gäller det att fokusera på nazisterna som har 6 miljoner gasugnar redo att tas i bruk med en timmes varsel.