”Ungdomsgäng” attackerar spårvagnar i Biskopsgården med stenar

INRIKES. Två nätter i rad har spårvagnar i Biskopsgården blivit utsatta för stenkastning av maskerade ”ungdomsgäng”.

Både under fredags- och lördagsnatten har man tvingats att ställa in flera av spårvagnstrafikens linjer i Biskopsgården i Göteborg på grund av att maskerade ”ungdomsgäng” kastat stenar.

— Vi ser väldigt allvarligt på sådana här händelser. Jag tror inte att de som kastar sten förstår vilken fara de utsätter vår personal och våra kunder för, säger Kristian Lans, presskommunikator på Västtrafik.

När det skedde första gången i fredags, ska de så kallade ungdomarna även kastat stenar på polispatrullerna som anlände till platsen.

Polisen säger vidare att de haft patruller som åkt runt i området och letat efter de så kallade ungdomarna, men har varken lyckats identifiera eller gripa någon. De uppger dock att de ser väldigt allvarligt på händelserna.

Källa:
Ungdomsgäng attackerade spårvagnar med stenkastning

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
LingonetKarl-Путин AChristian HamiltonLennartDonnie Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Donnie
Medlem

Polisen ser allvarligt på händelserna , undrar varför dom inte plockar upp vapnen när det är verkligt hot . Men när en efterbliven 22 åring springer runt och leker så skjuter man !!

Lennart
Medlem

Polisen kommer inte att ta fast förövarna trots att dom vet vilka det är. Men det är ju så rasfrämlingarna traditionsenligt visar sin tacksamhet.
Överraskad… näää ;)

Christian Hamilton
Medlem

Att ställa in turerna verkar bara upphetsande på dessa främlingar som inte passar in i vårt samhälle. Att ställa in turer är i deras ögon ett svaghetstecken vilket de tar som seger för dem, vilket de kommer att utnyttja för att föra fram sina positioner ytterligare. Hade man genom polis och rakryggade nordbor stävjat detta beteende från början hade problemen uteblivit. Sådant ligistbeteende skall slås ned direkt, hårt och brutalt, vilket skulle visa vem som bestämmer i vårt land. Det är de vana vid från deras hemländer och det respekterar de.

Karl-Путин A
Medlem

Ska några linjer ställas in så ska det vara permanent, så får de boende i området två val; antingen gå eller cykla dit de ska, eller ta itu med ”ungdomarna” på egen hand.

Men detta är naturligtvis bara 8-klöverns tillfälliga lösningar i väntan på den slutgiltiga återvandringen som kommer att iscensättas efter regimskiftet.

Lingonet
Medlem

Nu hatar de till och med spårvagnar!
Vars ska det sluta?