”Ungdomsgäng” attackerade tågvärd och poliser

MÅNGKULTUREN. Herrljunga drabbades återigen av mångkulturen på lördagskvällen när ett ”stökigt ungdomsgäng” utövade våld mot tjänsteman.

Herrljunga i Västergötland med en befolkning på bara 4 000 personer drabbades på lördagskvällen återigen av mångkulturen.

Vid niotiden på kvällen attackerades en tågvärd av ett så kallat ungdomsgäng på ett tåg under färd. Tågvärden tvingades låsa in sig på toaletten efter attacken.  Polisen larmades. När tåget kom in till Herrljunga station var polisen redan på plats varvid bråk genast uppstod.

— Polispatrullen går in i vänthallen och möter ett gäng och det blir bråk, säger Stefan Gustafsson, presstalesman hos Polisen.

Poliserna hamnade omedelbart i underläge, blev rädda och kallade på förstärkning. Gänget attackerade polismännen som var tvungna att freda sig med spray.

— Vet ej hur många ungdomar det handlar om men däremot vet jag att polismännen fick blessyrer och blev skärrade, säger Gustafsson.

Slutligen greps fyra personer på plats. De är misstänkta för våld mot tjänsteman.

— Jag har i nuläget inga personuppgifter på ungdomarna och vet inte hur gamla de är, säger Stefan Gustafsson till SVT.

Källa:
Polis och tågvärd attackerades av ungdomsgäng

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
8 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
1 år sedan

Svenska poliser får nu snart ta sig i kragen och omvärdera sina prioriteringar. Mångkulturen kommer inte att bli mindre våldsam med tiden.

_DH_
_DH_
1 år sedan

Hade svensk polis ens haft en bråkdel av den attityd mot invällare som de har mot nationalister så hade de förstnämnda förstått sin plats. Men här ska det minsann alltid daltas med packet. Stackars tåganställda… Nästan så man borde bilda ett slags KKK – medborgargarden där alla kommit överens om att mota bort invällarna om de tar sig ton. Dvs, män som under vanliga situationer skulle vara helt vanliga medborgare skulle komma överens om att använda det våld mot invällarna som situationen kräver. Kanske ha något litet emblem på ens kläder också, för att visa sin beredvillighet, så att man… Läs mer »

Påläst
Påläst
1 år sedan
Reply to  _DH_

Nej, låt dumsnuten och Sjuklövernväljarna få vad de förtjänar.

Slipsen
Slipsen
1 år sedan

Hade polisen glömt att ta med halalkorven den här gången så att Mustafa blev kränkt och kände sig tvungen att använda våld mot den rasistiska Kling och Klangkåren?
Stoppa invandringen nu!

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan

En svensk utvecklingsstörd ungdom avrättades med 25 kulor, varav 3 träffade i ryggen, men när det gäller invällare ska det minsann sparas på krutet.

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Tänk dig att det hade varit en judisk ungdom som hade skjutits på det sättet.

Då hade löpsedlarnas huvudrubrik ha kunnat spikas stadigt ända fram till år 2040!

Karl-Путин A
Karl-Путин A
1 år sedan

Var inte så modest, 3040.

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Fega, odugliga kvotpoliser.

comment image