Ung vit kvinna dödades av BLM-mobb – sade ”All lives matter”

BLACK LIVES MATTER. En ung småbarnsmamma sköts förra söndagen ihjäl av en Black Lives Matter-mobb i amerikanska Indianapolis för att ha uttryckt ”All lives matter”. Mordet har förbigåtts med i stort sett total tystnad från media.

En 24-årig småbarnsmamma, Jessica Doty Whitaker, sköts förra söndagen ihjäl av en Black Lives Matter-mobb i Indianapolis i USA, skriver Gateway Pundit.

Anledningen till mordet ska ha varit att kvinnan istället för det exkluderande budskapet ”Black Lives Matter” (Svartas liv har betydelse) – som antyder att enbart svarta liv räknas – istället uttryckte det mer inkluderande ”All Lives Matter” (Alla liv har betydelse).

Enligt offrets familj gick BLM-supportrarna förbi det unga paret och ropade ”Black lives matter”. De båda ska då ha svarat ”All lives matter”, något som fick BLM-aktivisterna att dra vapen mot paret. Jessicas fästman svarade med att dra sitt eget vapen varpå mobben backade undan. Sedan skildes de båda sidorna åt.

BLM-aktivisterna gick uppför en kulle medan Jessica och hennes fästman gick mot bron St Clair. Det visade sig sedan att mobben väntat ovanpå bron på att paret skulle passera nedanför dem. Vittnen uppger att mördaren öppnade eld från bron och sedan sprang sin väg.

Jessicas farfar skrev på Facebook att hon sköts i huvudet av ”flera svarta angripare”. I inlägget undrar han varför ingen är upprörd och skriver ”Beror det på att BLM var inblandade eller att det var unga vita som var offren?”

Mordet har förbigåtts med nästan fullständig tystnad från vänsterpolitiserad regimmedia till skillnad från när en person med ”rätt värdegrund” utsätts på något sätt, då statsmedia vanligen går fullständig bärsärkagång.

Den unga kvinnan lämnar efter sig en tre-årig son.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Harald
Nybörjare
22 dagar sedan

Dags att ta tlll vapen mot alla demokratiska regeringar i alla västländer. Om inte alla storföretag o massmedier EU parlament och nationella parlament sportklubbar artister kändisar nu hedrar Jessica som svart makt våldet orsakade död för har vita ingen representation i dom representativa demokratierna. Då är det krig och vi måste besvara elden. Det är dom som ska dö. Inte vi. Tycker jag. Hoppas fler tycker samma.