Ung svensk knivmördad av rasfrämling som lurat honom i en affär

INRIKES. En 19-årig svensk köpte en bilstereo av en 20-årig rasfrämling. Stereon visade sig inte fungera. Efter att svensken konfronterat mannen knivhögg denne honom till döds.

Tidningen Nerikes Allehanda berättar om hur köpet av en bilstereo för 500 kronor från en 20 år gammal rasfrämling kostade en 19-årig svensk livet.

Alldeles innan de dödsbringande åtta knivhuggen hade rasfrämlingen, som sålde stereon till 19-åringen, skrivit på sociala medier: ”Jag kommer att döda honom och är fullt beredd att do the time”.

Rättegången i Örebro Tingsrätt påbörjades i måndags.

Orsaken till mordet på den 19-årige svenske gymnasieeleven ska alltså vara missämja med rötter i ett köp av en bilstereo. Svensken köpte stereon av 20-åringen för femhundra kronor, men insåg snart att den inte fungerade.

— Jag sålde en bilstereo till NN för ett tag sen. Sen går det några dagar så börjar han ringa och säga att den inte fungerar, uppger 20-åringen i polisförhör.

19-åringen krävde att antingen få pengarna tillbaka eller att 20-åringen skulle bevisa att stereon faktiskt fungerade.

— Jag kommer att blocka ditt nummer om du fortsätter att liksom ringa så här sent. Så jag blockade hans nummer, kommenterar rasfrämlingen.

Nu började svensken skriva till 20-åringen på sociala medier. Därefter åkte han tillsammans med tre kamrater hem till 20-åringens föräldrar, då han trodde att denne bodde där.

— De kom hit och ville ha pengarna tillbaka för de anser att NN har sålt en bilstereo som inte funkar till dem. Jag sa att jag inte kan gå i god för något som NN har gjort. Det får ni ju lösa sinsemellan, säger en av föräldrarna i förhör.

Föräldrarna ska därefter tagit upp händelsen med sin son.

— Vi sa till honom att han fick lösa det här och att det inte var värt att tjafsa om en bilstereo och 500 kronor. Vi sa att han får betala tillbaka pengarna, säger en av föräldrarna.

Denna händelse ska ha gjort rasfrämlingen ursinning, vilket tycks bekräftas av meddelanden till hans vänner på sociala medier:

Jag kommer att döda honom och är fullt beredd att do the time. Ingen. ABSOLUT INGEN åker hem till min mamma och hotar henne”, misstänks han för att ha skrivit på Snapchat.

Rasfrämlingen och svensken kom överens om att träffas på Tegnérgatan den 27 mars.

— Jag hade tänkt och spöa han och visa vem fan han bråkar med, uppger den förre i polisförhör.

Enligt 20-åringen var orsaken till att han tog fram kniven att han var i numerärt underläge och kände sig rädd, eftersom svenskens vänner satt i en bil en bit från mötesplatsen.

Åklagaren uppger att 20-åringen mördade 19-åringen med åtta knivhugg. Den förre nekar till mord och hänvisar till självförsvar.

Efter mordet ska 20-åringen ha tagit bilen till Hallsberg och sedan gjort sig av med kniven i en sjö.

En av hans bekanta uppger i polisförhör att han fick ett meddelande från 20-åringen. Meddelandet ska innehålla en hand som håller i en blodig kniv.

Den misstänkte mördaren greps redan senare samma kväll. Rättegången började i måndags och är planerad att pågå i tre dagar.

På senare år har rapporter om ”invandrarrelaterad brottslighet” i samband med affärsuppgörelser, inte minst på sajten Blocket, blivit alltmer frekventa.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 månad sedan

varför satt svenskens ”vänner” kvar i bilen och glodde medans deras kamrat knivhöggs? jävla yngryggar

Sverker
Nybörjare
Sverker
1 månad sedan

När raskriget är igång på riktigt, så kommer sandnegrerna att mosas, även om de är numerärt fler. De kommer att besegras p.g.a. sin minimala intelligens. Under förutsättning att svensken skakat av sig sin judiska hjärntvätt och återtar sitt jävlaranamma ifrån förr.

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 månad sedan
Reply to  Sverker

Race War I glanced at a news article about a fight on a basketball court between a black player and a white player when something began to rise up in my spirit. I felt great sadness and I saw something terrible coming by design of the enemy that will crush many lives, and grieve the heart of our Lord. Lord, what is this You are showing me? My child, a time approaches when nation shall indeed rise against nation. Peoples of every tribe will turn on each other and fight to the death. This is not My will, or by… Läs mer »

Harald
Nybörjare
Harald
1 månad sedan

#WhiteLivesMatter #WLM #VAM #WAR
Har ni sett affischerna i England som det står Kill any White on sight.
Jag säger motsatsen!

Wäring
Nybörjare
Wäring
1 månad sedan

Första misstaget: Att överhuvudtaget ha med dem att göra.
Begå inte det misstaget och mycket besvär uteblir. Prata inte med dem, svara inte på deras kontaktförsök, och inled för allt i världen inte affärer med dem! Det här kunde egentligen bara sluta på ett sätt, vilket alla som är någorlunda rasmedvetna kunde förutse.

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
1 månad sedan
Reply to  Wäring

Du har helt rätt man ska inte ha något med svartingarna att göra.Redan på 70-talet när det började synas svartingar i Sverige så tog jag beslutet att inte göra några affärer med dom eller ha med dom att göra på något vis och det känns som ett väldigt bra beslut.

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 månad sedan
Reply to  Wäring

pa tal om affarer sa hade jag kontakt med en neger i vintras som erbjod mig att lana ur pengar sa jag kunde bli av med skulder, men sa namnde jag att det ar sa onda manniskor gor for att man ska fastna i deras klor. gick bra , tror jag.

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
1 månad sedan
Reply to  Wäring

Ja, undvik kontakt med rasfrämlingar överhuvudtaget. Bäst att inte gå i närheten av miljöer där det finns en större mängd rasfrämlingar.

Jag avråder rent allmänt från alkoholdrickande, men särskilt viktigt att inte vara berusad i närheten av ickesvenskar.