Ung man åtalas för ”nazisthälsning” i fotoautomat

INRIKES. En ung man åtalas för att ha gjort en ”nazisthälsning” i en fotoautomat på en restaurang.

Förra året besökte en ung man och en kamrat till honom en restaurang någonstans i Norrbotten. Under besöket tog de fotografier i fotoautomaten på restaurangen, bilder som senare kom att anklas för att de liknade ”nazisthälsning”.

Bilderna hamnade på restaurangens Facebooksida och en polisassistent upptäckte bilderna i sitt flöde. Den unge mannen åtalas nu för hets mot folkgrupp eftersom åklagaren anser att han ”har spritt ett meddelande som uttryckt missaktning för en folkgrupp”. Mannen nekar till brott.

Restaurangen går rutinmässigt igenom alla bilder som publiceras på sociala medier men de hann inte göra detta den aktuella kvällen. De tog dock bort bilderna i efterhand. Kamraten, som även han fångades på bild, har polisen inte lyckats identifiera.

Källa:
Man åtalas för Hitlerhälsning i fotoautomat

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ValhallaAnders Jonsson_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Jag tror det blir svårt för ZOG-myndigheterna att fälla mannen i detta fall, åtminstone om de inte kan bevisa att han visste att bilderna visades upp offentligt. (((HMF-lagen))) har ju som rekvisit att budskapet ska nå en allmänhet på minst sådär 10 personer, så om man bara gör hälsning i en automat så räknas det inte. Om han inte visste, så borde det väl istället bli restaurangen som gör sig ”skyldig” till HMF genom att de lägger ut bilderna?

Fånig lag, i vilket fall som helst. Denna lag har verkligen åskådliggjort vilket pajassystem vi har i vårt bristfälliga rättsväsende.

Anders Jonsson
Medlem

HMF-lagen är inte fånig.

Den är (((kriminell)))!

Valhalla
Medlem

Det gav mig en ide: maskera ansiktet om du ska göra den fruktansvärda romerska och tyska hälsningen som får pk-folk att kacka i byxan.