Ung kvinna med möjlig info om Tommie Lindh blev kontaktad av Aftonbladet – tar offentligt avstånd från tidningen

INRIKES. En KDU-representant som bor i samma by som den mördade Tommie Lindh växte upp i visar måhända hur utbredd den folkliga misstron mot massmedia blivit när hon tar avstånd från en snokande Aftonbladetjournalist.

Nordfront har tidigare skrivit om hur den 19-årige svensken Tommie Lindh blev knivhuggen till döds efter att han försökt stoppa en våldtäkt av en svensk kvinna. Den misstänkte gärningsmannen, Abubaker Mohamed (19970620-8379) från Sudan, ska enligt uppgifter till Nordfront ha fortsatt sin våldtäkt på den svenska kvinnan efter knivhuggen. Han är även misstänkt för att ha våldtagit henne ytterligare en gång, enligt kammaråklagare Stina Sjöqvist.

Jennifer Törnros som är medlem i Kristdemokratisk Ungdom och som bor i samma by som Tommie Lindh växte upp i gick under gårdagen ut på Twitter för att visa sitt stöd till den avlidnes närmaste.

Aftonbladetjournalisten Anna Sjögren var snabbt ute för att ragga information om Tommie från Jennifer Törnros. Sjögren möttes snabbt av en mängd kritiska inlägg riktade mot hennes tidning.

Hon blev även tipsad om att läsa mer information på Nordfront.

Jennifer Törnros går även själv in i diskussionen och tar tydligt avstånd från Aftonbladet, något som verkar ha varit mycket uppskattat bland Twitteranvändarna.

KDU-medlemmen har under dagen även kritiserat vad hon kallar ”rasseskit”.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
4 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Nybörjare
Andreas
2 månader sedan

ingen vill prata med terror organisation som aftonbladet och andra folk fientliga tidningar

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 månader sedan

Mycket bra av Jennifer Törnros.

Christian Hamilton
Nybörjare
Christian Hamilton
2 månader sedan

Det är verkligen hoppfullt att se hur fler och fler av de yngre vaknar och dessutom reagerar. De mitt i karriären vågar inte stå upp för ett samhälle som skulle gagna alla, detta på grund av sin själviska syn att de kanske skulle mista sitt materialistiska levnadssätt.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
2 månader sedan

Håller med dig till fullo.
En hälsning från Beethoven.

https://www.youtube.com/watch?v=aW-7CqxhnAQ&t=835s