Undersökning: Varannan svensk tror på ökad rasmedvetenhet

INRIKES. Nästan hälften av svenskarna tror att ”rasismen” kommer att öka i landet. Något som judisk maktkvinnan Ingrid Lomfors anser är både ”nedslående” och ”allvarligt”.

I en undersökning som Novus gjort på uppdrag av den svenskfientliga myndigheten Forum för levande historia meddelar 44 procent av svenskarna att de tror att ”rasismen” är på frammarsch i Sverige. 47 procent av de svarande ska dessutom ha upplevt någon typ av rasistisk händelse det senaste året.

Däremot verkar en majoritet av de medverkande i undersökningen inte tycka att den framtiden är eftersträvansvärd. 70 procent anser nämligen att det behövs ”mer samtal om rasism i samhället”, något som myndighetens judiska överintendent Ingrid Lomfors håller med om:

— Vi behöver ett samtal i samhället som vilar på forskning och kunskap, säger Lomfors, som dessutom kallar undersökningen för ”nedslående” och ”allvarlig”.

Ingrid Lomfors rörde upp svenskarnas känslor ordentligt när hon 2015 deltog i regeringsjippot ”Sverige tillsammans” som handlade om att underlätta för främlingar att etablera sig i Sverige. Där hävdade Lomfors bland annat att det inte finns någon konkret svensk kultur utan att allt är en konsekvens utav invandring.

Källa:
Många svenskar tror att rasismen kommer att öka

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

11
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
RamonSigfridVeraJan HjelmAndre Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Joss
Medlem

Undersökningen gäller troligtvis även rasfrämlingar, inte bara svenskar.

Senaste
Medlem

Ständigt denna kunskap som det behövs mer av.

”Rasism” är judens ideologiska vapen mot vita som etablerades på bred front i och med den Nya Vänstern/68-vänstern. Sedan dess har vi levt med denna hjärntvätt och fått de här doktrinerna nedkörda i halsen från alla möjliga håll, FN, Hollywood och serietidningen Bamse.
Vi behöver ett samtal i samhället om judar och deras fientlighet, makt och inflytande över våra hjärnor.

Valhalla
Medlem

Finns ingen lag som säger att man måste gilla muslimers ”värdegrund”

Andre
Medlem

Jag föredrar min egen familj framför andras
Jag är familjist
Jag föredrar instrument med lite mer bas
Jag är basist
Jag föredrar romantik med kvinnor, inte män
Jag är… sexist?
Jag föredrar mitt eget folk framför andras
Jag är en stolt rasist!

Jan Hjelm
Medlem

Jan Hjelm
Medlem
Andre
Medlem

comment image?w=450&h=314

comment image
(fast ta bort trump hatten och molyneux)

Ramón Mercader
Medlem

Nick Griffin är ganska velig ibland, men han har en bra poäng att vägra ge legitimitet till ordet ”rasist”, med hänvisning till att det används som glåpord av extremmarxistiska trotskister och att ordet myntades av den bolsjevikiska massmördaren Lev Trotskij och kallar sådana som använder det ordet som angrepp för Trotskister.

Jag har aldrig hört varken Nick Griffin eller Roberto Fiore nämna Stalin, vilket förmodligen är ett ganska strategiskt drag.

Vera
Medlem

Att vara rasist är inte detsamma som rashatare vilket aldrig kan fås in i skallen på pk idioterna. De som likgiltigt menar att ”Blir man kär i en neger, så låt gå av humana skäl då är man omedveten rashatare. De som med vilja genom reklam och välvilja idkar rasblandning är rasförrädare och verkliga rashatare då befolkningen med åren blir en gråbrun massa med bruna ögon – vilket Gud förbjude – det är ändå den vita befolkningen som står för mångfalden blonda, rödhåriga, ljusbruna osv i håret samt blåögda, gråögda, grönögda ljusbrunögda osv. Tydligt ser man t. ex. på vårt… Läs mer »

Sigfrid
Medlem

Det är ett sundhetstecken att rasismen ökar annars är vårt land snart förlorat.