Undersökning: Gyllene gryning får 55 procent i Atens borgmästarval!

GREKLAND. Det nationella grekiska partiet Gyllene gryning får enligt en opinionsundersökning 55 procent i Atens borgmästarval.

Procentangivelsen kommer från en undersökning av Zoula.gr, en webbplats som ofta genomför sådana undersökningar, och som inte har samröre med Gyllene gryning. I samband med förra valet i Grekland var det Zoula.gr som hade den mest korrekta uppskattningen av hur många röster som partiet skulle få.

På webbplatsen Golden Dawn International Newsroom skriver de följande:

Nya undersökningar visar vad vi redan vetat sedan länge, att Aten, det mest degenererade området i hela Grekland, kommer att bli först att befrias under nästkommande val. Kamrat Illias Kasidiaris samlar 55,5 procent av atenarnas röster. Undersökningen bevisar att grekerna litar på partiprogrammet och åtgärdsprogrammet och att de är upprörda över försöken att förbjuda Gyllene gryning, eller åtminstone försöken att förhindra oss från att ställa upp i dessa val.

Se bilder från undersökningen här:

xa-athnia

image (1)

image (2)

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments