Undersökning: 8 procent kan tänka sig att rösta på Motståndsrörelsen!

UPPVAKNANDET. Enligt en ny undersökning från Sentio kan uppemot 8 procent av svenskarna idag tänka sig att rösta på ett ”nazistiskt” parti.

Uppemot 8 procent av svenskarna kan tänka sig att stöda en radikal kraft som Nordiska motståndsrörelsen.

Det är den judiskägda alternativa nätsajten Nyheter Idag som med hjälp av Sentio undersökt svenskars åsikter om nationalsocialism.

2,9 procent av de som deltog i undersökningen uppger att de kan tänka sig att rösta på ett ”nazistiskt” parti. Med tanke på att det judeo-bolsjevikiska slagordet ”nazistiskt” uttryckligen används i frågeställningen får man anta att den verkliga siffran kan vara betydligt högre.

5,1 procent svarar ”vet ej” på frågan ifall de kan tänka sig att rösta på ett radikalt alternativ, vilket med tanke på den starkt polariserande frågeställningen antyder att de är öppna för tanken.

Samtidigt tror nästan 30 procent av de tillfrågade att tillräckligt många svenskar sympatiserar med nationalsocialismen för att ett parti med sådana värderingar idag skulle kunna ta sig in i riksdagen.

Undersökningen visar också att medias hetspropaganda mot Nordiska motståndsrörelsen till viss del gått hem. 18,7 procent säger sig nämligen vara rädda för att en ”nazist” ska skada dem eller deras familj.

Det är just denna frågeställning som juden Chang Frick, som skrivit artikeln på Nyheter Idag, fokuserar på. Frick har en historia av att ha samarbetat med AFA mot sina tidigare partikamrater i SD, samt att smyga runt utanför nationella sammankomster och smygfota deltagare. Han har också öppet sagt att han ser sig som en ”profitör” på den alternativa mediascenen som ”jagar klick helt enkelt”. För att göra detta på bästa sätt måste man, enligt Frick, ”fånga upp” invandringsdebatten.

Källa:
Nästan var femte orolig för nazistattacker mot sig själv eller sin familj

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

78 Kommentarer till "Undersökning: 8 procent kan tänka sig att rösta på Motståndsrörelsen!"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Führer_lover97
Gäst
Nybörjare
Führer_lover97

Hell fucking seger

Ragnar Svedje
Gäst
Nybörjare
Ragnar Svedje

Är ganska säker på att valen är riggade då de som räknar rösterna är Socialdemokrater och frimurare. Ett parti kommer inte tillåtas få några högre röster förrän de på något sätt kan gynna deras agenda och vara en bricka i spelet. Som SD kommer användas för effektivare ”integrering” dvs rasblandning. Att stoppa invandringen som SD säger är försent nu det skulle gjorts för 20 år sedan.

Eken
Gäst
Nybörjare
Eken
Att rösta på motståndsröelsen är ett sätt att nyttja den minimala yttrandefrihet som finns kvar. Man gör ett ställningstagande som det nordiska folket kan se. ”Du är inte ensam”. Det lönar sig alltså att rösta. Det är marknadsföring. Huruvida valet är riggat när det kommer till vad som tillåts är av mindre betydelse då det inte är något som går att påverka isåfall. Ifall ett parti har folkets röst spelar det ingen roll vad som står på pappret. Man får inte stirra sig blind på systemets regler. Ffa inte om systemet kryper längre och längre ifrån verkligheten. Verkligheten är alltid… Läs mer »
Greken
Gäst
Nybörjare
Greken

Låt oss säga att NMR får makten, skulle rödingar och annat patrask få demonstrera emot NMR då?

hmmm
Gäst
Nybörjare
hmmm

Du har nog rätt. Det kommer manipuleras. Snart röstar vi med maskiner tillverkade i Israel som de gör i USA. Jag undrar hur lätt det är att manipulera rösterna egentligen. Hur går det lixom till när rösterna räknas egentligen? Har ingen aning om det där. Vill de ha nån i en position så fixar de ju det saktat men säkert, det är ju ändå lixom globalisterna som riggat upp systemet…

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Den dagen dom inför (((Diebold)))maskiner kommer jag sluta att rösta.

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Du borde fråntas din rösträtt redan nu, ty du vare sig är eller någonsin varit eller kommer att bli mogen att rösta i det här landet.

Du är ett livs levande exempel på att demokratin i det här landet snarast behöver bytas ut mot meritokrati. Och DÄR, i det sistnämnda, har du ju inga chanser, inte minsta lilla!!!!!

Så när allt kommer omkring, kan du ju sluta rösta redan fr.o.m. nästa års (dvs 2018) val!

Föjintelsen är en bluff
Gäst
Nybörjare
Föjintelsen är en bluff
Helt rätt! Jag har själv jobbat som valarbetare för ett 20-tal år sedan under ett val där chefen för gruppen som var en tvättäkta och vidrig bolsjevik (”socialdemokrat”) bestämde att underkänna röster under sammanräkningen på grunder som jag inte förstod. Jag var ung då och vågade väl inte riktigt stå upp mot den röda socialdemokratiska ondskan och förljugenheten som jag då inte heller riktigt förstod. Idag hade jag anmält aset (som iofs inte skulle spelat någon roll då ”vårt” ”rätts”väsende kontrolleras av judar och frimurare (judelakejer)). Men jag hade lätt hotat aset och dokumenterat avskummet och hängt ut honom som… Läs mer »
rökviken
Gäst
Nybörjare
rökviken

Bra analys, ungefär som i USA/ISRAHELL.

Schwerer Gustav
Gäst
Nybörjare
Schwerer Gustav

SD är falska Sverigevänner. De är som ”vänner” som umgås med en för att man har pengar, men har sin lojalitet hos ett annat gäng. Vi däremot är äkta Sverigevänner som står trofast och stöttar i all väder och vind.

Gebt mir vier jahre zeit!

SSkkk
Gäst
Nybörjare

Utan att tänka, allt annat är bara skit.

Nisse
Gäst
Nybörjare
Nisse

Jag kan inte bara tänka mig och rösta på NMR.Det är precis vad jag kommer att göra.

Ulla-Bella
Gäst
Nybörjare
Ulla-Bella

Samma här, det enda alternativet.

Pierre
Gäst
Nybörjare
Pierre

Instämmer och samma här.

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Instämmer jag med. Jag anser också att alla som sympatiserar med Motståndsrörelsen och läser Nordfront regelbundet har en plikt att rösta på Motståndsrörelsen i valet nästa år istället för att rösta strategiskt på Sionistdummokraterna

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Instämmer. Må detta bli Stefan Löfvéns sista mandatperiod, att han helt enkelt gjort sitt inom svensk politik.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Felet är att många tror att för de röstat så har de gjort sitt i kampen och lutar sig sen tillbaks och när allt går åt helvete sen kan de skylle på att de är iaf inte deras fel. Men det är fel attityd för det är alla svenskars plitkt att ta till alla medel för att försvara sitt land och folk.

Jarl Stoltz
Gäst
Nybörjare

Det er kanskje på tide å starte vårt eget ”opinionsundersøkning byrå”, så kan vi også publisere ”undersøkninger” der blant annet ledende spørsmål er bakt inn i settingen … I tillegg kan vi selv styre ”ordskiftet” eller ”dagens agenda” (i hvert fall til en viss grad :-) )

Än finns det hopp
Gäst
Nybörjare
Än finns det hopp

”Det är just denna frågeställning som juden (+zigenaren) Chang Frick, som skrivit artikeln på Nyheter Idag, fokuserar på”.

Jamen här har NMR en positivare vinkling:
https://www.flashback.org/t2880908
”Nya chocksiffror för NMR: 8% av svenskarna lämnar möjligheten öppen inför valet 2018!”

NMR 2018
Gäst
Nybörjare
NMR 2018

De som röstade på SD när SD var radikal lär ju börjat söka sig till oss, lixom många som vaknat upp sedan dess. Vi lär sitta i riksdagen 2022 och då jäklar börjar det ta fart. Men globalisterna kommer nog ta till fula metoder mot oss så vi kommer nog inte få storma fram hur som helst. Men spännande tider är det vi lever i.

FUCK (((SD))) Motståndsrörelsen 2018!

REVOLT!
Gäst
Nybörjare
REVOLT!
SD kommer nog lova en massa åtgärder mot kaossamhället så att folket röstar på dem istället för oss. Men bara vi får tillräckligt många att fatta att SD är kontrollerad (((opposition))) så kan vi ta oss in. Kommer vi in i riksdagen så förändras allt, då SD, som kanske är största partiet inte är så tabu. Våra radikala (sett från dagens marxist samhälle) argument kommer ge fler röster åt SD dessutom och göra dem ännu större. En liten mellanmjölks-revolt som antirasisterna måste anpassa sig till. Men Åkesson kommer tvingas förbjuda oss, vilket han nog gör för att visa att han… Läs mer »
_DH_
Gäst
Nybörjare
_DH_

Det börjar arta sig med opinionen. Förhoppningsvis går vi segrande ut ur samtiden, och det judiska styret kommer i framtidens historieböcker bara anses vara en liten parentes i vårt folks levnadsöde, då massan hade irrat bort sig under vikten av illsinnad propaganda.

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Jag hade mina aningar om nyheter idag.
Det verkade lite för regisserat med Springare som kom undan med sin ”visselblåsning”, och media blåste upp det ännu mer.
De brukar ju tysta sådant i sin linda.
”Springare, Janouch, frick, för att judarna behöver en falsk opposition som oss”!

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Dessutom tar de betalt för att läsa vidare i deras artiklar.
En seriös alternativ media skulle, och gör det oftast, be om donationer.

Anders Jonsson
Gäst
Nybörjare
Anders Jonsson

Ett positivt tidens tecken publicerat av JUDE-sajten.

Hell seger!

Ola Olé
Gäst
Nybörjare
Ola Olé

88% tror jag kan tänka sig det. Men man är rädd för vad arbetsgivaren ska säga, man är rädd för judemedia osv.

Visste svensken vad Hitler VERKLIGEN gjort/stod för skulle alla vara med oss.
https://www.youtube.com/watch?v=BXsSEmUwh1k&t=3059s
https://www.youtube.com/watch?v=AHHr2SNjbnc

Få folk att förstå Hitler och nationalsocialism. Backa inte utan ge dem sanningen. Tids nog kommer poletten falla ner.

guest
Gäst
Nybörjare
guest

Den här borde alla se!

Europa – the last battle del 5.

https://www.youtube.com/watch?v=wN0GQRswOS0

Alla delar är bra, ni som vill kolla revisionism om förintelsen kan kolla del 8 (tror jag det var). Att förintelsen är en lögn är lätt att acceptera när man inser hur förljugen hela historien om WW2 är.

guest
Gäst
Nybörjare
guest

Är själv rätt nyvaken och förstår att förintelseförnekelse kan vara svårt att ta till sig, speciellt om man lyssnat till en så kallad överlevare. Har i två år hållit med NMR men börjat ifrågasätta förintelsen först nu. judarna i allmänhet är på globalismens sida och ljuger hårt mot fienden, alltså nationalister. Eftersom de visste att vita mannens fientlighet mot globaliseringen tog slut för att tyskarna besegrades så körde de med förintelselögnen som mot propaganda. Segrarna skriver historien. Det är otroligt mycket oförklarliga detaljer kring det där, inte minst siffran sex miljoner då.

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Det låter lovande. Och de där 18.7 procenten som är rädda för att en ”nazist” ska komma och göra tvål av dem är nog vänsterhjon och babbar.

Jochen
Gäst
Nybörjare
Jochen

I januari 2006 kunde 4 procent tänka sig att rösta på SD. Partiet fick sedan 2,9 procent av rösterna i valet samma år.

https://unv.is/expo.se/2006/analys-pa-sifofronten-inget-nytt_1429.html

Fredrika Lampenschirm
Gäst
Nybörjare
Fredrika Lampenschirm

Om de är rädda för att Motståndsmänniskor ska ge sig på dem fysiskt, vet de inte mycket om vad vi är motståndare till. Detta kräver mer upplysande propaganda!

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Klart som fan jag röstar paa Motstaandsrörelsen, allt annat vore en skandal!

Johan G
Gäst
Nybörjare
Johan G

Er det nasjonalsosialisme folket vil ha, så er det nasjonalsosialisme folket vil ha. Det må nåværende regjering og politiske motstandere finne seg i, og således følge spillereglene.

At de koker i hop nye lover og tolkninger vil slå hardt tilbake. I stedet for å drive skittent og korrupt spill der man ivrig forsøker å kvele politisk opposisjon, burde de i stedet, som Motstandsbevegelsen fremme sine egne visjoner for folket. Og så er det opp til folket hva de ønsker.

jostein2
Gäst
Nybörjare
jostein2

Motståndsrörelsens mål är makt, inte riksdagsplats.

Andersson
Gäst
Nybörjare
Andersson

Just det! Och?

2018
Gäst
Nybörjare
2018

:)))) :))))) :)))))

Hur har du kommit fram till DEN insikten? Man häpnar!

Det var verkligen briljant av dig.

Sowilo
Gäst
Nybörjare
Sowilo

Många som röstat att de är rädda för oss har nog gjort det i propagandasyfte också. Men säkert många som är rädda för att enskilda personer ska trakassera dem, mycket tack vare judiska PK medierna som vill att folk ska se oss som skräckinjagande och motbjudande så att det är förståeligt att vi motarbetas och inte bjuds in i live debatter.

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Det blir 40 platser i riksdagiset. Dubbelt så många som SD fick när de kom in 2010. Tacka fan för att Jimmie Shabbosson vill förbjuda rivalerna.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
8% kan man glömma och det säger jag inte för att vara negativ som sagt. Att ”tänka sig” är inte samma sak som ”kommer att”. Jag skulle bli mycket (positivt) förvånad om man kommer in i riksdagen.. ja faktiskt om man får ens 1% – SvP fick inte ens ihop 10000 trots att det finns klart fler nationella än det.. men många vill/ville helt enkelt inte rösta (en linje många i Motståndsrörelsen också brukade driva – att man legitimerar systemet genom att rösta) och många andra ser det tillsist (dumt nog) som ett slöseri att rösta på annat än SD..… Läs mer »
S -> NMR
Gäst
Nybörjare
S -> NMR

Finns inget alternativ mot sionismen så ja ni får min röst.

anonym
Gäst
Nybörjare
anonym

Är islams framväxt inte en allvarligare fråga för dig? Varför kasta bort din röst på ett pseudoproblem (dvs sionismen) när du istället kan göra VERKLIG nytta genom att – med hjälp av din röst samt eget engagemang – angripa islam och dess alltmer ökande inflytande på alla områden i vårt land inklusive övriga Norden, ja rentav hela Europa till och med?

Pyttipanna
Gäst
Nybörjare
Pyttipanna
Analysera mera. Orsak & verkan => Vilka krafter är det i främst USA som planerat samt sett till att bomba sönder MENA-länderna & Afghanistan och därefter organiserat så att massinvandringen kan ske till just generösa idiot-bidragsländer såsom (S)verige samt till viss del övr. Europa. SvP och andra nationalister samt patrioter, är inte de som är skulden till dessa krig. Krigshetsaren Wolodarski och hans likasinnade, är det däremot… Ett talande exempel är varför inte alla dessa MUSLIMSKA afghaner reser till ett MUSLIMSKT land istället… Jag skulle vilja se den där otacksamma Fatima stå och demonstrera i ett annat fredligare land, än… Läs mer »
rättelse
Gäst
Nybörjare
rättelse

försöka ställa samma KRAV där
…samtidigt som de hotar & polisanmäler

Ingrid C...
Gäst
Nybörjare
Ingrid C...

…på Twitter:
https://twitter.com/ingridcarlqvist/status/918355105057071104
”Sverige fortsätter offra sina egna gamla medan pengar öses över afghaner m fl. Må ni aldrig förlåtas.”

Hear, hear!!!

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

För Ras & Nation.88

Dora
Gäst
Nybörjare
Dora

Hade inte invandrare haft rösträtt hade det sett annorlunda ut. Får SD för många röster så kommer det fixas så att nyanlända får rösta. Kolla på Frankrike. Marine le pen hade vunnit om invandrarna inte fått bestämma i Frankrike. mångkultur och demokrati fungerar inte, blir bara att kompromissa med andra folkslag med helt andra intressen vilket leder till kaos och mellanmjölksalternativ, egoism och konflikter. Nationell-socialistisk demokrati är det enda som fungerar. Då folket är enat i stora frågor.

anci
Gäst
Nybörjare
anci

Där är du fel ute med Le Pen.Vänstern röstade på Macron för att stoppa Le Pen,för deras vänsterkandidat klarade sig inte till slutomgången.Men dom är inte så glada nu när dom ser vilken globalist Macron är å slickar röven på etablissemanget

VitCISman_88
Gäst
Nybörjare
VitCISman_88

NMR är svenskarnas enda arbetarparti. Fan det är många svenskar som är arbetslösa i sitt eget land för att invandrarna ska integreras och rasblanda. Vi är så jävla förtryckta av globalistsvinen. De ska få se på fan när vi tagit makten.

Micke norsk
Gäst
Nybörjare
Micke norsk

Fremtiden tilhör oss!!

lilla tyr
Gäst
Nybörjare
lilla tyr

Räkna min röst

Hoffman
Gäst
Nybörjare
Hoffman

De här är riktiga nyheter hell seger!

Karpstryparn
Gäst
Nybörjare

Tror nog det är bra mycket mer än bara 8 % som kan tänka sig att rösta på NMR, snarare 12. Man ska komma ihåg att det bara är Sentio som har kollats.

Amon88
Gäst
Nybörjare
Amon88

vit makt js .Hell seger rösta Nmr 2018🇸🇪😊

Benjamin
Gäst
Nybörjare
Benjamin

Med tanke på att vi har högkonjunktur och fastighetsbubblan med följande finanskris inte skett än måste dessa siffror resultera i att lyktstolpsfobin sprider sig likt en löpeld i riksdagshuset.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Vill inte vara negativ här, för det är ju trevligt med dylika siffror..

Men gör inga ”SvP misstag”.. dvs sitt inte och hypea som fan och få upp folks förväntningar till max – och så när resultaten inte blir lika fantastiska som man ville/hoppades.. så springer en massa iväg och vill inte längre vara med.

Kom också ihåg att kampen troligen inte kommer avgöras med röster.

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Är också orolig för att spänna bågen för högt. Just uthållighet och trofasthet är mycket viktig som ger framgång i längden. En kamp som vår ger alltid svackor – som övervinnas och kan gå i ofattbara höjder – men då fordras det envishet, glödande tro och sammanhållning.

rökviken
Gäst
Nybörjare
rökviken

En fortsatt kamp med oanade höjder med andra ord.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-
Kloka ord klart grundade i erfarenhet. Själv brukar jag kanske inte förvänta mig, men iaf vara mentalt förberedd på att något visst kan gå illa – samtidigt som jag gärna hoppas på att det skall gå bra. (Det gäller dock, och därav kanske det inte funkar för alla att tänka så.. att man är villig att göra saker även om de kan misslyckas.. kanske därav vissa inte vill tänka på möjligheten – för då vill de helst undvika att göra det alls) På så vis blir man iaf ofta positivt överraskad samtidigt som man lättare tar motgångar, och dessutom redan… Läs mer »
Tobbe Motståndsman
Gäst
Nybörjare
Tobbe Motståndsman

Våra vindar blåser kamrater!
Nu kör vi på,och visar förbrytarna att vi Nationalsocialister är här för att stanna och regera!

Hell seger!

Namn
Gäst
Nybörjare
Namn

Ja, jag är inte nationalsocialist – men något måste ju HÄNDA vad gäller all denna skit som drabbar Sverige.

Visar det sig att ni faktiskt har en chans att komma in, så kan jag fanimej ge er min röst!

Johan
Gäst
Nybörjare
Johan

Det är bra att höra! Jag tycker att du ska läsa in dig mer på vad nationalsocialismen går ut på (om du inte redan har gjort det) och då kanske du börjar kalla dig själv för nationalsocialist i sinom tid

Axel Eriksson
Redaktör
Nybörjare

Tror att man ska vara både väldigt inspirerad och optimistisk av nyheten men samtidigt hålla tillbaka de mest intensiva positiva känslorna.

Det är fortfarande länge kvar till val men till riksdagen får man nog vara riktigt nöjd med tiotusentalet röster.

Petter 601
Gäst
Nybörjare

Om Nordiska motståndsrörelsen kommer in i riksdagen så kommer det verkligen att hjälpa oss, mycket mer folk kommer våga visa sig själva.

LuttaLotta
Gäst
Nybörjare
LuttaLotta

Härligt!
Svensken börjar nog vakna upp så smått ur sin djupa dvala.

#NMR2018

Dussin
Gäst
Nybörjare
Dussin

NMR går helt klart framåt, men vill ändå mana till ett visst lugn så att inte luften går ur alla fantastiska aktivister när hype och utfall eventuellt inte stämmer överens. Trägen vinner.

Jonas
Gäst
Nybörjare
Jonas

Om inte Sverigedemokraterna fanns, skulle jag också lägga min röst på motståndsrörelsen.

-VK-
Gäst
Nybörjare
-VK-

Lägg din röst på motståndsrörelsen iaf. SD är ett svikarparti som inte duger för att rädda det här folket, och den sanna oppositionen är såklart i större behov av den än SD är.

Din röst gör mycket större skillnad hos motståndsrörelsen än hos SD och vänta inte på att någon annan skall lägga grunden för en verklig folkrörelse heller.. Det finns bara oss. Om vi vill något måste vi ordna det själva.

LuttaLotta
Gäst
Nybörjare
LuttaLotta

(((SD))) sätter Israel först, inte Sverige. Dem är infiltrerade av sionistiska judar o har inte REPATRIERING kvar på sitt partiprogram.
Enligt SD kan tydligen ALLA bli svenskar?!

Mats
Gäst
Nybörjare
Mats

Chang är inte heljude. Han är Jude och tattare ;) Annars bra artikel.

Allan
Medlem
Nybörjare

En gödselstack kan bestå av skit från både hästar och nötkreatur, men det är fortfarande en gödselstack.

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Helt klart att man ska rösta på NMR de är det enda parti som kan rädda vårt land och folk från undergången.HELL SEGER.

Pani
Gäst
Nybörjare
Pani

Jag drömmer om en superskräll i riksdagsvalet nästa där NMR kommer in i riksdagen trots att opinionsmätningarna inför valet inte alls visar det. Det hade varit underbart att läsa och höra eftervalsdebatten samt att se ansiktsuttrycken hos folkförrädarna hos pk-etablissemanget, inklusive Jimmie Åkesson som vill förbjuda NMR.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Jo, drömma kan m an alltid göra, något du uppenbarligen är i stort behov av att göra.

Pani
Gäst
Nybörjare
Pani

Jag hoppas drömmen blir verklighet den 9 september nästa år.

2018
Gäst
Nybörjare
2018

Hoppas ja, men det kommer den inte bli. Det borde du begripa, annars är du ett levande exempel på att demokratin behöver bytas ut mot meritokrati.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym
Jonas
Gäst
Nybörjare
Jonas

Skönt då tillhör man dom 8 procenten

GBG SKIN
Gäst
Nybörjare
GBG SKIN

Hell för NMR!

wpDiscuz