Umeåbo ville inte betala för indoktrinerings-TV – attackerade kontrollant

UMEÅ. En 26-årig Umeåbo blev rasande när en kontrollant från radiotjänst ringde på hans dörr och krävde att han skulle betala TV-licensen och gick till angrepp mot kontrollanten. 26-åringen döms nu till ett fyraårigt fängelsestraff för våld mot tjänsteman och narkotikaförsäljning.

En diskussion om huruvida en 26-årig Umeåbo skulle betala TV-licensen eller inte uppstod när en kontrollant från radiotjänst ringde på hans dörr. Den 26-årige mannen blev rasande och tog ett strupgrepp över kontrollantens hals så att han fick andnöd i ett par sekunder.

Kontrollanten fick lindrigare skador efter attacken men uppges ha mått väldigt dåligt efter det inträffade får nu hjälp av en psykolog.

26-åringen har erkänt att han tagit ett strupgrepp kring kontrollantens hals och döms nu för våld mot tjänsteman och ska betala 5 500 kronor i skadestånd till kontrollanten. Mannen döms även för omfattande narkotikaförsäljning över nätet. Sammanlagt döms han till ett fyraårigt fängelsestraff.

Källa:
Ville inte betala TV-licens – attackerade kontrollant

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

39 Kommentarer till "Umeåbo ville inte betala för indoktrinerings-TV – attackerade kontrollant"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Harken
Gäst
Nybörjare
Harken
Tyvärr lite tråkig läsning, då mannen (som dock gjorde rätt i att förvägra betala pengar till Svensk Vänstervriden Television) verkar vara narkotikaberoende och verkar ha lite svårt att hålla aggressionen i styr. Fler sådana här incidenter kan ju slutändan leda till att kontrollanter inte vågar åka ut i stugorna, vilket skulle kunna resultera i att skiten läggs till direkt på skattsedeln istället, så får ALLA betala för indoktrineringen och propagandan, tyvärr. Bemöt dem vänligt och förklara att du inte har TV (för det ska du inte ha. Lägg din tid på vettigare grejer!!) och att du inte är intresserad av… Läs mer »
Tomas
Gäst
Nybörjare

tv licence goons 2015.

Finns visst fler videoklipp.

Ett ex: BBC TV Licence Goons HATE Being Filmed!. http://www.youtube.com/watch?v=XqTop5HQI0o

a
Gäst
Nybörjare
a

Finns det någon som vet om SVT:s kontrollanter är lika skygga? Kameran kommer hursomhelst rulla om de besöker mig. :)

DH
Gäst
Nybörjare
DH
Låter som en vek kontrollant. Behöva uppsöka psykolog för att en annan man tagit strupgrepp på honom? Sånt är ju standard i dagens mångetniska skolmiljö – elever tvingas freda sig dagligen mot dessa invandrare. Förstår inte hur man som man kan bli traumatiserad av situationer där man löper viss risk att drabbas av smärre våld. Själv blev jag en gång polisanmäld av en annan ”man” över sådant som jag trodde tillhörde standardsättet att lösa problem män emellan. Killen var en idiot och jag satte honom på plats utan att han egentligen ådrog sig någon skada. Men i det här fallet… Läs mer »
Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

Tycker dock att fyra år är lite överdrivet då importerade rasfrämlingar bara åker på fyra månader och skadestånd i bästa fall för gruppvåldtäkter. Skadestånd till dem och inte offret alltså.

Jonas Bangkok
Gäst
Nybörjare
Jonas Bangkok

Han fick för knarket – det andra bör betraktas som misshandel ‘av normalgraden’ högst och inverkar minimalt på straffsatsen.

DKW
Gäst
Nybörjare
DKW
Tja, vad säga? Handlingen är väl en frustrationsyttring som kan drabba vem som helst med en TV-angivare framför sig. Klart, springer man runt för Censur-TV och skall plocka pengar av folk, så kanske han kunnat klämt litet till. Bara att tvinga folk att betala för Statlig 7-klöver propaganda är ju värd en strypning. Men 2018 så får vi en 8-klöver och mer propaganda som vi skall betala för. S å blir det att använda två händer. :) Att han fick fan för knarkförsäljning är ju det enda som överensstämmer med de flestas rättsuppfattning. Sammanfattning: Döm honom för knarket, det är… Läs mer »
Victor
Gäst
Nybörjare
Victor

Radiotjänst = Rånartjänst. Öppna aldrig dörren om en kontrollant ringer på hos er.

Bödeln
Gäst
Nybörjare
Bödeln

Ett sätt att förhindra att ett så lågt stående kryp som går Stasis och (((regimens))) ärende är att bjuda in honom / den / det och stänga dörren. När han väl är inne är det bara att likvidera fanskapet, stycka och mala vederbörande för att sedan spola ut honom genom toalettavloppet där skiten hör hemma.

Nicklas
Gäst
Nybörjare
Nicklas

Du kommer aldrig att göra det. Är det inte enklare att bara stänga dörren?

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Tror du verkligen på det själv, att du skulle göra något sådant om du skulle få besök av någon tv-kontrollant?

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Varför inte hellre slänga ut tv:n?

Tomas
Gäst
Nybörjare
Hej Konstantin ! Du kommer med ett utmärkt förslag ! Jag själv har helt tröttnat på fulmedia. Länge tyckte jag att SR P1 var intressant men det är fem år sedan jag senast lyssnade på dem. F.ö. köpte jag en tabloid senast 1969. Senast jag prenumererade på dagstidning var 1986. TV:n åkte ut för drygt 20 år sedan. Tja, ni som läser här tror kanske att jag fablar men så är det. Efter att jag börjat jämföra myndigheters läggning av händer med lagen insåg jag att de alltsomoftast trotsar lagen. Det vill säga att tjänstemän begår brott enligt Brottsbalken. Efter… Läs mer »
Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Hej!
Det är bra, jag undviker själv SVT och SR dessa dagar, ingen förlust.
Det sist man vill är att understödja den vedervärdiga smörja de slår i nyllet på en.
Mvh.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Vad man däremot kan göra, är att ALDRIG öppna dörren om någon tv-kontrollant kommer och ringer på. MAN ÄR NÄMLIGEN ALDRIG SKYLDIG ÖPPNA OM RADIOTJÄNST RINGER ELLER KNACKAR PÅ, DET ÄR VIKTIGT KOMMA IHÅG, GLÖM INTE DET!

Mygga på Migrationsverket
Gäst
Nybörjare
Mygga på Migrationsverket

Strypgrepp!

88

Mygga på Migrationsverket
Gäst
Nybörjare
Mygga på Migrationsverket

Dessa avskum bör man ta tag i. Sverige har förlorat allt i och med JUDESVINSMEDIA.

IKEA
Gäst
Nybörjare
IKEA

Väldigt off topic, men mycket intressant.
Se detta videoklipp!

https://youtu.be/ZyQVgmoAOmg

Pejla läget typ
Gäst
Nybörjare
Pejla läget typ

Jag har haft en sån här hjärntvättsavgiftsindrivare på dörren några gånger, men eftersom jag inte har någon dumburk öppnar jag inte. Skulle aldrig falla mig in att skaffa dumburk och även om jag så gjorde, skulle det aldrig falla mig in att betala för min egen hjärntvätt. Vill de indoktrinera mig får de själva stå för den ekonomiska biten. Det räcker ju att jag får betala för all annan skit de hittar på.

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Bättre att inte öppna dörren för tvstasiagenten.. kan fanskapet stå där och plinga iväg skattemedlen på dörrklockan som en taxameter…Sämre skit har ju våra skattemedel redan lagts på..

Nicklas
Gäst
Nybörjare
Nicklas
Jag har aldrig betalat någon TV-licens i hela mitt liv. Kan kanske bero på att jag aldrig ägt någon TV. Jag har varit drabbat av kontrollanter både via dörren och telefon. Av någon lustig anledning är alla dessa personer otrevliga. De betraktar en som en brottlsing för att man inte vill titta på TV. (Så är det med det mesta som avviker från gängse ordning.) I alla fall agerar jag på följande sätt mot dessa otrevliga kontrollanter. Ringer de på dörren. Stänger jag den bara. Jag säger inget till dem. Ringer de på telefon, knäpper jag bara av samtalet. Inte… Läs mer »
Tim
Gäst
Nybörjare
Tim

Det kan dock vara en fördel att åtminstone få ur sig, jag har ingen TV innan man stänger dörren. Annars blir nog bostaden ett prioriterat objekt vilket leder till jävligt många fler besök än nödvändigt. Fönstertittning när man inte är hemma osv tror jag i alla fall.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Jag har sedan några år tillbaka även börjat elda upp breven de skickar mig då och då.

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Vad skulle han ha tv till då, om han tycker att det är så dåligt? De är dåliga att rosta bröd i.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Att attackera stads anställda är ett friskhets tecken i Sverige av idag!
Dräp ut dom bara!

RR
Gäst
Nybörjare
RR
Jag brukar förklara att jag inte är intresserad av deras tv och därför inte har någon tv. Senast gjorde jag lite narr över att de ringde mig med tre månaders mellanrum. Kvinnan i luren var dock så trevlig och tjafsade inte det minsta, så det blev nog t o m ett ”ha det bra” när hon sa detsamma. Den sävlige norrlänningen som ringde 3 mån innan fick sig en utskällning. Lite oförtjänt, men blev irriterad då han babblade på om att det visst fanns bra program. Inser att det var en snäll människa som kanske har det lite svårare än… Läs mer »
Tim
Gäst
Nybörjare
Tim

Man har rätt att neka kontrollanterna inträde i bostaden. Man har rätt att fysiskt hindra dom från att slinka in. Man har även rätt att avlägsna (släpa ut) de som redan på något vis tagit sig in om de vägrar att lämna bostaden vid tillsägelse. De kan dock vara väldigt manipulativa men man bör undvika fysisk kontakt med dom så länge dom står utanför bostaden och inte hindrar dörren från att gå igen.

David
Gäst
Nybörjare
David

4 år i fängelse!

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Ta strypgrepp på TV-kontrollant = 4 månader.
Våldta en 13 årig flicka = 2 månader.
https://www.nordfront.se/valdtog-13-arig-flicka-pa-toalett-fick-2-manader-fangelse.smr

”Rättvisan” i dagens Sverige!

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Vänta läste fel.. 4 ÅR skall det vara!

Ta strypgrepp på TV-kontrollant = 4 år.
Våldta en 13 årig flicka = 2 månader.
https://www.nordfront.se/valdtog-13-arig-flicka-pa-toalett-fick-2-manader-fangelse.smr

Så att strypgreppa TV-kontrollanter anses med andra ord inte dubbelt så allvarligt som att våldta småbarn, utan 24 ggr så allvarligt!

Tim
Gäst
Nybörjare
Tim

Ja, Det är endast det ena utav brotten som handlar om pengar.

Hugin
Gäst
Nybörjare
Hugin

TV lisens?

Rolf
Gäst
Nybörjare
Rolf

Inga problem om Radiotjänst (Rånartjänst) ringer på dörren. Jag öppnar och säger att jag precis skaffat TV samma dag. De anmäler mitt tv-innehav och dagen därpå avanmäler jag innehavet. :)

A.
Gäst
Nybörjare
A.

Varför ens öppna för dem? Det har du ingen skyldighet att göra.

Jonsson
Gäst
Nybörjare
Jonsson

jössses,att det ska behövas droger för att sätta en sådan på plats.?..I vissa fall så blir det väl så.

Oscar Dirlewanger
Gäst
Nybörjare
Oscar Dirlewanger

Licens.Alldrig! Betala för DDR TV Skulle inte tro det.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.
Var inte TV-Kiruna en icke statlig Organisation numera ? Hur kan det då Handla om Våld mot Tjänsteman. Vad är det för Djävla Satans folk som inte kan låta Människor Leva i Fred i sin egen Bostad ? Svar – Socialdemokrater naturligtvis !. De ringde mig på min Privata Mobiltelefon klockan 20 och 30 på kvällen och presenterade sig och sade (Hur de nu visste mitt Mobiltelefonnummer ? ) -jag citerar – ”Du har ingen TV-licens sa dom Nä det har jag inte sa jag Men nog har du väl en TV sa Dom Det angår inte dig sade jag… Läs mer »
Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

I Norge heter det kring kasting licens,,hahaha.Trur det recker enda hit?

sjöberg
Gäst
Nybörjare
sjöberg

När Radiotjänst ringer och frågar om tv svara att du är blind och inte behöver nån tv.

Reaktionerna brukar vara roliga

wpDiscuz