Ulf Kristersson rasar mot antisemitism: ”Kriminalisera Motståndsrörelsens lagliga verksamhet”

INRIKES. M-ledaren Ulf Kristersson ger i Bonnier-blaskan Expressen råd om hur man bör bekämpa kritik mot judar.

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson har idag på ”förintelsens minnesdag” givit Bonnier-tidningen Expressens läsare råd om hur man bör bekämpa kritik mot judar.

Problemet med så kallad antisemitism kommer enligt Kristersson från ”nynazister”, islamister, Palestinavänliga vänsterrörelser samt muslimer som kommer från länder som inte gillar den judiska staten Israels härjningar i deras hemländer.

Sverige är till och med ”extra drabbat” menar moderaten, som bland annat hänvisar till att Judiska föreningen i Umeå 2017 valde att gråta ut i media efter att någon satt upp ett klistermärke på deras lokal.

LÄS MER: Judar i Umeå slår rekord i fake news

De ”fem skarpa åtgärder” som Ulf Kristersson föreslår går exempelvis ut på att kriminalisera nationalsocialistiska Nordiska motståndsrörelsens helt lagliga verksamhet, som bland annat består av propagandaspridning, medieverksamhet, parlamentarism, utbildning och sociala aktiviteter.

• Nolltolerans mot antisemitism i svenska skolor. Varje incident ska anmälas.

• Staten ska ta ett ökat ansvar för judiska församlingars säkerhetsarbete.

• Förbud mot att delta i våldsbejakande organisationers verksamhet, som exempelvis Nordiska Motståndsrörelsen.

• Stoppa skattepengar från att betalas ut till organisationer som inte delar grundläggande demokratiska värderingar.

• Fler brott med antisemitiska motiv ska leda till utvisning.

Den med Sverigedemokraterna allt mer intensivt flörtande Moderatledaren ska även ha ringt upp ordföranden för Judiska församlingen i Göteborg efter att muslimer attackerat deras lokal med brandbomber. Detta för att höra vad de kunde göra för att hjälpa till.

”Var tydliga och betala vår ständiga bevakning” ska juden ha svarat Kristersson.

Källa:
Vi måste gå från ord till handling mot judehatet

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
SigfridFrekeKlausTobiasHarald Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Wäring
Medlem

Judarna, deras lakejer, ljumma systemkritiker som kommer med sitt ”inte alla judar”, kan dra åt h-e. Vilken skada och lidande de ställer till med.

Vera
Medlem

Från benknotor till m till benknotor igen – till jude stjärnan men glöm inte knotpunkterna, jag tor inte att man får knycka Israels flagg symbol helt som partitecken i Sverige i blå vit – gul botten med vart text är inte populärt hos Ulf Kristersson.

Harald
Medlem

Bilderberggruppen har talat genom Ulf Kristersson.

Tobias
Medlem

Frågan folk i landet bör ställa sig är:varför finns det judar i norden? Dom har inget här att göra överhuvudtaget, dom skall å de snaraste återsändas till solen!
HS

Klaus
Medlem

Antisemitism hänger ihop med judarnas lögner, kommunism, globalism, liberalism och antivit rasism. De gör allt för att nå världsherravälde, skapa stor Israel och förstöra andra folk enligt Talmud.

Freke
Medlem

Om NMR ska förbjudas för Tysklands gärningar för över 70 år sedan så ska också Vänsterpartiet förbjudas för Sovjets massmord samt Socialdemokraterna förbjudas för deras rasistiska gärningar med tvångssteriliseringar, rasbiologiska institutet mm ända in på 1950-talet

Freke
Medlem

PK-folket hävdar att det inte finns några raser. Då finns det inga judar heller. Alla är vi ”människor”

Sigfrid
Medlem

Kristersson ett ynkligt kräk som inte kan avla egna ungar utan måste köpa från andra länder ska inte uttala sig i denna fråga.