Tysklands vicekansler visar långfingret åt invandringskritiska demonstranter

TYSKLAND. En film som publicerats på Youtube visar hur invandringskritiker kallar tyska politiker för bland annat folkförrädare och kulturmarxister.

Demonstranterna störde en presentation som Sigmar Gabriel höll. Gabriel är partiledare för Socialdemokraterna i Tyskland samt ingår i den tyska koalitionsregeringen och har där posten vicekansler samt näringslivs- och energiomställningsminister.

Trots dessa fina titlar kunde inte Gabriel låta bli att peka långfinger åt invandringskritikerna och i efterhand har han sagt att demonstranterna är pack. Vicekanslern verkar också mena att invandringskritikerna bör kastas i fängelse.

En anledning till den häftiga reaktionen från Gabriel kan vara att demonstranterna påpekade att hans far älskade Tyskland men att sonen nu förstör landet. Gabriel har själv sagt att hans far var en fanatisk ”nazist” in i döden.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments