Tyskland: Invandringskritiskt parti med kreativ valkampanj

TYSKLAND. Det populära invandringskritiska partiet AfD tar till kreativa metoder för att vinna röster i det kommande regeringsvalet.

För att samla flera röster bland den etniskt tyska befolkningen har det högerpopulistiska och invandringskritiska partiet Alternative für Deutschland (AfD) fått hjälp av en Texas-baserad reklambyrå med valkampanjen. Företaget har tidigare arbetat med den nuvarande amerikanska presidenten Donald Trump.

Kampanjen har redan fått stor uppmärksamhet i Tyskland och inte helt överraskande även fördömanden från både den tyska och internationella folkfientliga lögnpressen.

Enligt de senaste undersökningarna är AfD, som grundades för fyra år sedan, på väg till att bli det tredje största partiet i Tyskland.

Se några exempel på partiets reklamaffisher nedanför:

Burka? Vi gillar bikinis”.

Nya tyskar? Det ordnar vi själva”.

Islam? Det passar inte in i våra kök”.

Världskanslerns avtryck genom Europa”.

Burka? Jag tycker mer om burgunder”.

Källor:
Bikinis Over Burkas! Provocative Posters Boost AfD In German Election Campaign
Tyskland: Innvandringskritisk parti med kreativ valgkampanje

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

22 Kommentarer till "Tyskland: Invandringskritiskt parti med kreativ valkampanj"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Ooosh! Det var var bra.

Jag har varit mycket skeptisk mot AFD då de har periodvis hanrejat MYCKET intensivt. Men den där kampanjen tyder på att det finns en riktig motståndsvilja trots allt. Återstår då bara att AFD-väljarna lär sig vilka krafter som styr Europa mot avgrunden.

ff sfdfsf
Gäst
Nybörjare
ff sfdfsf

afd har det lite svårare en SD pga lagstiftningar / samt Tysklands historia

Morningstar
Medlem
Nybörjare

Sitter och lyssnar på dagens Ingrid & Conrad. Hon har börjat läsa Mein Kampf! Snart går Ingrid full Adolf.

Lars
Gäst
Nybörjare
Lars

Heja Ingrid!

Jag tror att det är nästan omöjligt att se vad som händer i Europa, läsa Mein Kampf, och behålla de av systemet påbjudna åsikterna om Adolf Hitler och nationalsocialismen.

Hitler torde vara världshistoriens mest förtalade och omljugna man.

Det lidande som påtvingats det tyska folket, till följd av dessa lögner, är nästan omöjligt att ta in.

Feldjaeger
Gäst
Nybörjare
Feldjaeger

Jag tror att ett inbördeskrig är snart ett faktum i Tyskland, jag anser att det då är varje NS man med militär utbildnings plikt att försöka hjälpa detta stackars plågade folk och anmäla sej som frivillig på den Folkvänliga sidan
den erfarenheten kan också vara till hjälp då Norden ska tas tillbaka

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf

Alla nationella, från konservativa moderater, till SD-are- till NMR måste alla börja lyssna på Ingrid och Conrad, jag brukar sällan lyssna på radio men deras nyhetssvep och översiktssnack om allt som händer i samhället är kanonkul och spännande att lyssna på , jag försöker lyssna på alla avsnitt, se antingen http://www.ingridochconrad.com och klicka på podden eller spreaker.com och skriv in Ingrid&Conrad i sökrutan så kan du lyssna på dagens eller tidigare avsnitt.

Feldjaeger
Gäst
Nybörjare
Feldjaeger

Verkar som att tonen i AFD har hårdnat duktigt!!, utmärkt om trenden håller i sej

Counter-Judaist
Gäst
Nybörjare
Counter-Judaist

Tråkigt det nästan bara är massa kosher-godkänd Islam-kritik och att de inte talar om de riktiga problemen. Likt SD verkar AfD älska somalier och araber så länge de inte är muslimer… Men så är ju också deras ungdomsledare gift med en rasfrämling.

Feldjaeger
Gäst
Nybörjare
Feldjaeger

Nja!…jag ser en tydlig skillnad i budskapet i de där nya affischerna , I bilden på kvinnan så är hon vit och budskapet kan tolkas som ”Är du Tysk så är du vit”!!..Kan ju bara vara vad jag läser in, men jag har sett ett mer radikalt språk på senare tid

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Precis så tolkar jag det också – alla affischerna är underbara. Något för NMR att ta efter i nästa års valkampanj.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Skönt att jag inte är ensam om att se att språket i AFD har förändrats!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Den smartaste propagandan är inte att vara övertydlig, utan att arbeta med korta budskap och bilder, som ju säger mer än 1000 ord och fastnar på näthinnan. Som här:

comment image

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Mjuk men ändå klara budskap, väldigt tilltalande – något för oss också. Det bästa NRP budskapet var ;” Byt regering innan regeringen byter ut det svenska folket” enligt min mening.

senaste
Gäst
Nybörjare
senaste
”Nya tyskar? Det ordnar vi själva” var det vettiga budskapet. Det islamkritiska köret tyder på att man kommer assimilera muslimer och de andra främmande folkgrupperna, dvs hjälpa globalisterna med att utrota de traditionella kulturerna och själva folken, för att låta en raslös och rotlös grå massa växa fram. Mångkulturen har redan dödförklarats ute i Europa och kritik mot islam har framförts av ”vanliga” politiker. Muslimer tvingas anpassa sig till s.k. demokratiska värderingar och de islam- och invandringskritiker som lockas av detta har helt missat målet och gjort sig till nyttiga idioter i globalismens tjänst. De invandringskritiska partierna är alltså inte… Läs mer »
senaste
Gäst
Nybörjare
senaste
Om AfD: ”In response to Mrs Merkel’s “open-door” migrant policy – which saw 1.1million migrants enter the country last yet – the party has called for the reintroduction of German border controls and a “completely shut’ external EU border. Ms Petry has gone as far as saying that police should “if necessary” shoot at migrants trying to enter the country illegally. Under her stewardship, the party has adopted an anti-Islam sentiment, saying that the religion “does not belong to Germany”. If elected, the AfD would ban the burka, block foreign funding of mosques and subject all imams to investigation. “Moderate”… Läs mer »
Julia
Gäst
Nybörjare
Julia

Merkel är en enda stor bluff. När hon bodde i DDR var hon kommunist för att det var det enda. Sedan blev det andra toner, varför frågar ingen henne vad hon ”egentligen” tycker? Sannolikt får de inte något ärligt svar så det kan vara lika bra att låta bli. Men den kvinnan är en enda stor bluffmakare inget annat. Att kloka människor röstat på henne har alltid förvånat mig men så gör de i alla fall.

Allan
Medlem
Nybörjare

@Senaste

Det är bra av dig att du inte låter dig luras som många andra, det är uppenbart att dessa (((partier))) är precis som folksagan om Mäster skräddare, ”det bidde ingenting”.

Shlomo Shekelstein
Gäst
Nybörjare
Shlomo Shekelstein

Bra och ljus design, påminner en del om SvP:s gamla propaganda. Jag tycker att den om ”nya tyskar” med bilden på den gravida kvinnan var särskilt bra.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Tolkar den som att hon föder rasfrämlingar eller?

carolus
Gäst
Nybörjare
carolus

Ja inte är det tyskar iallafall.
Tyskar är vita.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

Märklig reklam. Ni får gärna förklara.

kristin
Gäst
Nybörjare
kristin

”Världskanslerns avtryck genom Europa”. Vi vet ju vad de syftar på?

wpDiscuz