Tyskarna tröttnar på massinvandringen

TYSKLAND. Enligt en ny opinionsundersökning från Yougov anser 56 procent av de tillfrågade att landet tar emot allt för många ”flyktingar”. Enbart 19 procent av de tillfrågade anser att Tyskland har möjlighet att ta emot fler.

Enligt Yougovs nya opinionsundersökning anser bara 19 procent av de tillfrågade att Tyskland har möjlighet att ta emot fler asylsökande än vad de redan gör, detta jämfört med 28 procent i mitten av september. På frågan om landet tar emot för många ”flyktingar” svarade 56 procent av de tillfrågade att så är fallet. Detta jämfört med 46 procent under förra månaden.

Samma undersökning visar även att stödet för den tyska förbundskanslern Angela Merkel rasar. I september månad hade hon 43 procents stöd men nu har stödet rasat till endast 32 procent. Förbundskanslern sa för ett tag sedan att ”Vi klarar det!” men det är något som 64 procent av de tillfrågade tvivlar på.

Yougovs opinionsundersökning utfördes den 9-13 oktober och sammanlagt tillfrågades 1 198 personer.

Källa:
Tyskland klarar inte av flyktingkrisen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments