Tyskar i fortsatt uppror mot massinvasionen

TYSKLAND. Tre dagar efter att en man – som sägs att försökt hindra en gruppvåldtäkt – mördades av främlingar fortsätter tyskar att protestera mot främlingsinvasionen i staden Chemnitz.

Det var för tre dagar sen som omfattande protester började i den tyska staden Chemnitz. Detta efter att en man av kubansk härkomst mördades efter att ha avbrutit en grupp främlingar som var i färd med att gruppvåldta en tyska. En kriminellt belastad irakier ska då ha gett sig på mannen och knivhuggit honom till döds.

LÄS ÄVEN: 10 000 tyskar i protest mot systemet och massinvandringen

En kriminalvårdare ska också ha stängts av från sitt arbete efter att ha spridit arresteringsordern av den irakiske misstänkte mördaren.

Protesterna i Chemnitz har fortsatt och idag har tusentals människor samlats i stadens centrala delar för att visa sitt missnöje mot hur politikerna har förrått sitt eget folk till förmån för främlingar.

Se Ruptly TV:s livesändning från dagens protester i Chemnitz:

Källor:
German prison officer suspended over leak of arrest warrant amid far-right violence

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
7 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments