Tyskar i fortsatt uppror mot massinvasionen

TYSKLAND. Tre dagar efter att en man – som sägs att försökt hindra en gruppvåldtäkt – mördades av främlingar fortsätter tyskar att protestera mot främlingsinvasionen i staden Chemnitz.

Det var för tre dagar sen som omfattande protester började i den tyska staden Chemnitz. Detta efter att en man av kubansk härkomst mördades efter att ha avbrutit en grupp främlingar som var i färd med att gruppvåldta en tyska. En kriminellt belastad irakier ska då ha gett sig på mannen och knivhuggit honom till döds.

LÄS ÄVEN: 10 000 tyskar i protest mot systemet och massinvandringen

En kriminalvårdare ska också ha stängts av från sitt arbete efter att ha spridit arresteringsordern av den irakiske misstänkte mördaren.

Protesterna i Chemnitz har fortsatt och idag har tusentals människor samlats i stadens centrala delar för att visa sitt missnöje mot hur politikerna har förrått sitt eget folk till förmån för främlingar.

Se Ruptly TV:s livesändning från dagens protester i Chemnitz:

Källor:
German prison officer suspended over leak of arrest warrant amid far-right violence

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
JordanValhallaLingonetKlausRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Christian Hamilton
Medlem

Precis som här skall resultaten av främlingsinvasionen mörkas. Folket skall till varje pris hållas ovetande om det pågående våldet från ockupanterna, här används även de mest befängda lögner från regimen och dess avloppsrör MSM. De skyldiga är dock våra politiker som medvetet tillåtit och iscensatt invasionen utan att göra något som helst för att skydda sitt folk, folket de enligt lagen skall representera. Folk tror vi lever i en så kallad demokrati (folkstyre) men sanningen är att vi lever under en förtryckarregim som övergivit all samhörighet med folket, allt detta för de trettio silverpengarna. Till och med det arbetande folket… Läs mer »

Rokviken
Medlem

Håller med dig fullständigt. Såg ett reportage från Samhällsnytt. En ort i närheten av Örebro där svenskar trakasseras av främlingar. Och inget stöd eller hjälp från vare sig polis eller kommunpolitiker förutom SD vars representant hade lämnat in en motion i ärendet. Istället för att organisera sig pratar folket i filmen om att flytta. Men hur länge skall man fly som svensk?
Bifogar länken.
https://vimeo.com/287142791

Klaus
Medlem

Vilken slående likhet med Sydafrika och boernas situation. ”Det måste få slut” klager någon i videon. Ja, men så röster de förmodligen igen fegt för ockupationspartier och hoppas att någon ”Big Brother” kommer att befria dem. Ockupationspolitikerna är svenskfientliga rasister, de är mot vita idyller, särskilt mot blonda. ”Schluss mit der Germanenherrlichkeit” var parollen av judarnas centralråd i Tyskland. De vansinniga ockupationspolitikerna ändrar inte invasionspolitiken hur mycket svenskarna än klagar.

Valhalla
Medlem

Bra Hamilton!

Lingonet
Medlem

När 6 miljoner tyskar sett ”the greates story never told” öppnar sig avgrunden för de antityska förrädarna!

Lingonet
Medlem

Kan det vara så att det är nu det händer, tyskarna ger sig ut på gatorna och kastar av sig skuldbördan?
Jag ber att så är fallet.
Dra paralleller till ”protesterna” i bl.a vitryssland, ukraina m.fl länder där (((media))) rapporterat att folket fått nog och kräver ledarnas avgång.
Den här gången är det inte arrangerat (((utifrån)))

Jordan
Medlem

Eastern Germany is the only realistic region in Germany that can still be saved. The west, and majority of Deutschland is over as we know it.(and they’re the ones who vote for the proper parties, and have the demographics. ..-50% ”german” in west, vs 90%+ in the east). It’s kind of insane to think that in just a few short years how such an old country, and people could be snuffed out.