Tyska politiker vill utvisa Israelkritiska invandrare: ”Har inget i Tyskland att göra!”

TYSKLAND. Angela Merkels regeringskoalition vill endast ha främlingar i Tyskland som ”accepterar judiskt liv” samt skurkstaten Israels existens. På ”förintelsens” minnesdag kommer man därför presentera ett lagförslag om att utvisa alla invandrare som döms för antisemitiska ”brott”.

Att som asylsökare delta i en gruppvåldtäkt eller att råna pensionärer behöver inte nödvändigtvis innebära deportering från Tyskland. Men ett ”brott” som inte kan accepteras ifall man vill bli en del av det ”tyska samhället” är kritik mot judar eller Israel. Det menar förbundskansler Angela Merkels kristdemokratiska koalition i förbundsdagen, som håller på att arbeta fram ett förslag om att utvisa alla antisemitiska invandrare ur landet.

Bakgrunden till förslaget är de våldsamma protester som uppstod efter Donald Trumps beslut att erkänna Jerusalem som Israels huvudstad. Bakom protesterna låg främst människor från Mellanöstern, som tack vare den massiva folkvandringen mot Västvärlden kunde ställa till med scener utanför amerikanska och israeliska ambassader över hela Europa.

Precis som i Sverige så väckte de antiisraeliska protesterna ”avsky” hos den styrande eliten och inte heller i Tyskland är kritik mot judenheten eller Israel förenligt med värdlandets ”värderingar”.

— Vi måste kraftfullt bekämpa antisemitismen hos invandrare med arabisk bakgrund eller från afrikanska länder, kommenterade bland annat Stephan Harbarth, som är vice gruppledare för den kristdemokratiska alliansen i förbundsdagen.

I lagförslaget står det att ”absolut acceptans av judiskt liv” är ”avgörande” för huruvida en främling ska kunna ”integreras” i det tyska samhället. Vidare står det att ”den som förvägrar judiskt liv i Tyskland eller ifrågasätter Israels existens har inget att göra i vårt land”, enligt den tyska tidningen Die Welt.

Men att ifrågasätta tyskt liv i Tyskland kommer alltså även fortsättningsvis att vara tillåtet. Propositionen kommer helt enkelt att innebära att alla icke-tyskar som döms för ”antisemitiska hatbrott” kommer att deporteras. Kristdemokraterna har planerat att presentera det nya förslaget den 27 januari, med andra ord på den så kallade ”förintelsens” minnesdag.

Källor:
German conservatives to propose deporting anti-Semitic migrants
Union will Judenhasser ausweisen

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

9
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MariaSenasteKlausSverkernordbo Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Rätt uppenbart att EU:s enda syfte i dag är att vara ett lyxhotell för judar, med oss ”gojim” som simpla slavar utan tillstymmelse till medborgerliga rättigheter. Frågan är hur länge vi tolererar detta? Den som inte är antisemit vid det här laget har inte det minsta civilkurage. Jag noterar dock att judarna inte är vidare populära i dag, se bara RT:s kommentarsfält för samma nyhet: https://www.rt.com/news/415175-germany-anti-semitic-migrants/

Senaste
Medlem

”Den som inte är antisemit vid det här laget har inte det minsta civilkurage.”

Instämmer, samt tillägger att de system-
och invandringskritiker som inte helt och fullt tar med judeproblemet i sin kritik är mer en tjänare av makten än en motståndare till den.

Vera
Medlem

hade hellre läst att israeler inte hade i tyskland att göra

nordbo
Gäst
nordbo

Håller med ,en sån rubrik hade varit något att läsa.

Sigfrid
Medlem

Märkligt synsätt att låta våldtäktsmän stanna men utvisa folk som inte tycker om judar.

nordbo
Gäst
nordbo

Anledningen är nog även att denna svartimport kan vara en möjlig risk att alliera sig med nationella inom Tyskland för att dom har förstått ett o annat – man vill minimera kraften och oppositionen mot de rådande vanstyret.

Sverker
Medlem

Fortfarande nån ultranaiv-supertrög-tönt-Svensk som inte fattat att det är juden som styr, och alla andra är slavar?
Kom igen nu, exponera er! Den siste idioten efterlyses!

Klaus
Medlem

Det är kultur- och rasfrämlingar och anti-germanska folk som (NWO-)judar som har inget att göra i Germania/Tyskland som fortfarande tillhör tyskarna.

Maria
Medlem

Weimarrepubliken har återuppstått