Tyska poliser stängs av från sitt arbete – har ”fel” åsikter

TYSKLAND. Fem tyska poliser har nyligen stängts av från sitt arbete och ytterligare ett tiotal har fått disciplinärenden inledda emot sig. Anledningen sägs vara att de misstänks ha ”fel” åsikter.

tyskpolis3

Tidigare oktober stormade tyska poliser en 49-årig mans hem i Nürnberg för att beslagta hans legalt införskaffade jaktvapen. Anledningen var att han tillhörde Reichsbürger-rörelsen, en grupp människor som inte vill erkänna den tyska förbundsrepubliken och dess nuvarande gränser, utan menar att Tredje rikets gränser från 1937 fortfarande gäller och att förbundsrepubliken är en illegal ockupationsmakt.

I samband med ingripandet skottskadades fyra poliser när 49-åringen försvarade sin egendom. Olika uppgifter ska dessutom ha gjort gällande att en av polismännen ska ha avlidit av sina skador. Med tanke på detta har det i efterhand höjts röster i Tyskland om att man bör gå hårdare åt sympatisörer till Reichsbürger-rörelsen, som anklagas för att vara ”högerextremister” och ”antisemiter”.

Sympatisörer till denna rörelse kallar sig för rikstyskar och de praktiserar ofta sin övertygelse genom att ignorera förbundsrepublikens instanser, exempelvis genom att inte betala räkningar som kommer från statliga eller federala myndigheter.

Idag kommer uppgifter om att fem polismän har blivit avstängda från sina arbeten. Motiveringen är att de sympatiserar med just Reichsbürger-rörelsen. Ytterligare ett tiotal har fått disciplinärenden öppnade mot sig och representanter från förbundsrepublikens författningsskydd bekräftar att man har ett ökat intresse för dessa grupper.

— För rikstyskarna intresserar vi oss sedan en längre tid, sa Hans-Georg Maaßen som leder förbundsrepublikens författningsskydd nyligen.

Joachim Herrmann, som är inrikesminister för delstaten Bayern har sedan en tid tillbaka arbetat för att införa förbud för rikstyskar att äga vapen. Han säger också att det finns många sympatisörer inom den bayerska polisen, varav en avstängdes i början av året och ytterligare en i fredags.

Trots att rikstyskarna stämplas som extremister och ibland även galningar tog den tyska förbundsrepubliken så sent som 1973 ställning för deras hållning i en dom som rörde en eventuell framtida återförening med det dåvarande Öst-Tyskland.

I domen gick det bland annat att läsa att ”det Tyska riket fortsätter att existera, men på grund av brist på organisation och avsaknad av statliga organ är riket inte kapabelt att handla”.

750px-germany_1937

Tyska rikets utbredning enligt Reichsbürger-rörelsen.

Det är dock inte endast personer som är kopplade till Reichsbürger-rörelsen som trakasseras allt mer. Även andra oppositionella krafter i Tyskland har intresserat författningsskyddet i allt högre utsträckning under det senaste året.

Källor:
Tyska Reichsbürger: När staten inte duger
Flera tyska poliser har stängts av för högerextrema sympatier
Krav på övervakning av tyska extremister
German police correction: Bavarian officer shot is still alive, not dead

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

43 Kommentarer till "Tyska poliser stängs av från sitt arbete – har ”fel” åsikter"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

Förtrycket av oliktänkande i Europa ökar hela tiden och systemet gör vad dom kan för att avskräcka och skrämmas till lydnad.Allt detta görs för att judens agenda skall genomföras till varje pris och Europa bli en mångkulturell smältdegel.Vi måste resa oss ur detta förtryck och återta makten till vårt folk.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Det finns ingen fredlig väg tillbaka nu!, bäst folk börjar inse detta

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Aha! alltså riktiga poliser som skyddar sitt folk och sina traditioner, den opolitiska polisen utan styrsystem från Washington och Tel-aviv

Jag förstår!

Mats Siegfried
Gäst
Nybörjare
Mats Siegfried
Jo, jag vet att det är så. Jag har träffat riktigt bra folk bland polisen i Tyskland. Aldrig haft några problem med dom. Jo jag tänker berätta! Jag var en gång på väg söderut, hade 30 000 euro i kontanter i fickan, blev fast för att tjuvåka på spårvagn, vägrade betala biljetten för kontrollanten var färgad ( eller utlänning ). Han insisterade på att vi skulle gå till polisen, vilket vi gjorde. Polisen frågade hur mycket pengar jag hade. Jag drog fram mitt portomän för löpande utgifter och visade honom med hjärtat dunkande av spänning: där låg 70 euro. Han… Läs mer »
Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

”Förbundsrepubliken saknar existensberättigande”

Tror fan det!! bättre namn borde vara ”Amerikansk ockuperad zon” eller ”FOB Europe”

”Förbundsrepubliken” är tillsammans med sin flagga ett stort jävla skämt
Nations färgerna är SVART,RÖTT,VITT ingen thinktankad judekombination

Andersson
Gäst
Nybörjare

Den tyska flaggan är underifrån räknat gul röd svart. Jag brukar alltid föreställa mig den som gula sädesfält som brinner och svart rök ovanför elden. Jag undrar om det bara är jag som gjort denna iakttagelse.

Allan Sethsson
Gäst
Nybörjare

För ZOG står färgerna för de rasfrämlingar de representerar.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

FOB? Menar du Forward Operating Base, så är jag med.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Prexis :)

Germania
Gäst
Nybörjare
Germania

Tyska flaggan är inspirerad av de uniformer tyskarna valde i sin enade kamp mot Napoleon

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

OT ny video från en intelligent världsledare

Europeans have no future – Putin on Migrant Crisis
https://m.youtube.com/watch?v=5uMQZnQR1TU&ebc=ANyPxKok0zrlrY5i_cFlGh_BaIFXm2Jvns1mJF7TO5mtpAKLAi_8hlp01MRYUvKjNQ0N_VvK6sl5

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

tack för det svart-pillret Vlad!

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Putin bekräfter att svenskar, britter, tyskar, franskmän,italienare, norrmän m.m. ska utrotas enligt NWO och Kalergi-planen. Regeringar i väst-europa är folksförrädare. Det har folk ännu inte begripit.

Thor Viking
Gäst
Nybörjare
Thor Viking

Läs texten under filmen också och inläggen.

En vit europé har sina regeringar/politiker, media/journalister, myndigheter/polis/rättsväsen m.m MOT sig.

..och så har de mage att anklaga Putin!

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Min son i 8 årsåldern ritade ALLTID Svart, vit, röd till den tyska fanan då han tyckte att färgkombinationen var mycket vackrare. Ilse Hess skrev några trevliga rader om denna händelse. Hade hoppats så att få besöka hennes grav – denna gravskändning av BRD förlåter jag ALDRIG. Det är så förbannad lågt – och inga protester från Sveriges Regering heller.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Inte är du väl förvånad eller ens förväntade dig detta från Sveriges regering?

Ernst Svensson
Gäst
Nybörjare
Ernst Svensson

Sveriges ”regering” är ingen regering teoretiskt sett utan är mer som en kriminell sammanslutning av olika korrupta organisationer. Att tro de är en äkta ”regering” bara för de står i namnet är lika dumt som att tro att ”DDR” var en demokratisk republik.

Eller att socialisterna i ”Socialdemokraterna” bryr sig om demokrati bara för de har ordet i namnet. Det är vad människor gör som ska definiera dem, inte vad de ger sken av att vara.

Konstantin
Gäst
Nybörjare
Konstantin

Är beredd att hålla med dig.

Något annat
Gäst
Nybörjare
Något annat

Ingen kan väl få nationalistiska känslor av den ”tyska” förbundsflaggan. Ful som stryk är den.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

Vidrig!

Schwartz weiss rot ska det vara

Andersson
Gäst
Nybörjare

Dagens tyska flagga är en trikolor skapad av revolutionärer under det omvälvande året 1848, då många europeiska länder genomled ”revolutioner”. Förebilden är den franska Trikoloren. Den antogs som officiell flagga 1919 efter att det Tyska Riket hade besegrats.

Den tyska flaggan har inget officiellt namn, som tex den engelska Union Jack, men kallas i vissa kretsar för ”Adenauer”. Konrad Adenauer var den första marionettkanslern som segrarmakterna installerade i Väst-Tyskland efter WW2. Adenauer var inte jude, till skillnad från många statschefer som tillkom efter honom, som t.ex den nuvarande Angela Kasner (gift Merkel).

Caesar
Gäst
Nybörjare
Caesar
Jag citerar: ”Några visionärer sade att Tysklands nationella färger var ”svart-vit-röd” (Kejsardömet Tysklands, Bismarck Republikens färger, 1871-1918), andra ansåg att färgerna var ”svart-röd-guld” (Tyska Förbundets färger, 1815-1866, och även Weimarrepublikens färger, 1918-1933). Vad den ene uppfattade som ”auktoritetsstat”, såg den andre som ”parlamentariskt system”. Över dessa teoretiska begrepp och nationella definitioner diskuterade man tills man blev röd i ansiktet av ilska och frustration. Om man redan från början av den politiska kampen vid partiets bildande, dvs. 14 år före det slutgiltiga maktövertagandet 1933, hade bemödat sig att fastställa och klargöra vad den enskilde individen verkligen förstod och uttolkade ur de… Läs mer »
ClaudiusMax
Gäst
Nybörjare
ClaudiusMax

Jag har läst någonstans att den första tyska flaggan som skapades 1848 var guld-röd-svart (uppifrån och ned). Jag tror att det finns en webbsida någonstans som propagerar för den flaggan men kommer ej ihåg adressen.
Själv tycker jag att svart-vitt-rött är snyggast!

? Stampgroda
Gäst
Nybörjare
? Stampgroda

Hade den tyska republiken formats idag så hade flaggan förmodligen fått Pride färger. Dvs regnbågens färger.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Högst sannolikt, definitivt!

För övrigt faktiskt märkligt att inte USA lagt beslag på den flaggan som sin nationsflagga, det hade passat ännu bättre. I Tysklands fall hade man man nog blivit påtvingad en sådan flagga av USA och de övriga segrarmakterna, men något sådant hade ju givetvis inte gällt för USA:s vidkommande.

erik
Gäst
Nybörjare
erik

blir ett nöje när du avlider ditt avskum. jobbat mycket under ditt liv ditt patrask?

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Lite anständighet trodde jag om NÅGON ì regeringen. KDS SD men ingen ….

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Dr Goebbels såg gärna att Polisen (Schupo) och SA patrullerade tillsammans. De skulle lära av varandra Laglighet och politisk inspiration. Min far berättade gärna om deras patrulleringar och redovisade om lagenliga detaljer som han lärt sig.

Andersson
Gäst
Nybörjare

En liten förklaring av vad Schupo och SA betyder kanske vore på sin plats. Schupo är förkortning för Schutzpolizei (skyddspolis, alltså vanlig polis) och SA vet alla nationalsocialister vad det betyder: Sturmabteilung (stormavdelning).

Vera Oredsson
Gäst
Nybörjare
Vera Oredsson

Svart. rött GULD egentligen – Guldet inspirerades av judarna naturligtvis. Kommer ursprungligen från Österrikes revolt mot kejsardömet.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Kan nog så vara.

Andersson
Gäst
Nybörjare

Spelar inte så stor roll om den där plisen är död eller inte, men så sent som i lördags kl. 15.00 höll polisen över hela Tyskland en tyst minut för honom.

http://www.wetter.de/cms/berlin-schweigeminute-fuer-von-reichbuerger-getoeteten-polizisten-4026780.html

Robin A
Gäst
Nybörjare

Leve tredje riket!

Geyser
Gäst
Nybörjare
Geyser

Att repressionen ökar är förutsägbart. Lakejregimerna kämpar bokstavligen för sin överlevnad. Krig och/eller inbördeskrig är nog oundvikligt. Den korrumperade makteliten måste avlägsnas.

Feldjager
Gäst
Nybörjare
Feldjager

krig är oudvikligt! det är bara välja sida hur man ska dö
Med näsan i netflix av en negroid ”homeinvasion” eller i en gatustrid med kommunister och regimen i centrala Halmstad

valet är ditt

Slipsen
Gäst
Nybörjare
Slipsen

Det är så underbart med den nya, europeiska demokraturen där alla minsann ska tycka ”rätt”.
Orwell´s 1984 är här!

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Reichsbürgerbewegung har internationellt ingen chance (inte heller intereuropéisk i en nationalsocialistiskt Europa). De kan bara göra publiken uppmärksam på Tysklands folkrättsligt korkade tillstånd sedan 1945.
”Återföreningen av Tyskland” och ” … av DDR och BRD” är fel. Det var förening av DDR och BRD 1991 (inte återförening). Kommunister, ockupationsregeringen och östeuropeiska regeringar använder ”åter” för att insinuera att det lite Tyskland har sitt gamla storlek återvunnit. Ingen britt, ingen fransman, ingen polack vill igen ha ett större Tyskland.

Dante
Gäst
Nybörjare
Dante

Putin bekräftar att vi håller på att utrotas men väljer att inte göra någonting åt utrotningen.
130 soldater och några få stridsvagnar på Gotland ska se till att utrotningen av oss svenskar kan fortsätta obehindrat.
president of russia
Contact
Är det någon mening att skriva till Putin?

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Dante,
jag förstår inte vad du menar. Det låtar som om Putin är skyldig att göra mera. Ska ryska sodater invadera Sverige? Vilken belöning ska soldaterna och Ryssland få? Sverige ska väl ändå inte bli del av Ryssland.
Sovjetunionen fick bl.a. den nordliga delen av Ostpreußen och japanska öer som belöning efter WW2. Det var Churchills löfte att Stalins Sovjetunion skulle få öarna om Sovjetunionen deltar i kriget mot Japan. Churchill var rädd för japansk invasion på Falkland öarna.
Jag hoppas att mycket folk har set videon med Putin och har förstått budskapet.

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött
makketyz
Gäst
Nybörjare
makketyz

En organisation/rörelse vi skulle kunna knyta kontakter med? Dom verkar ju vara väldigt vettiga det jag läst om dom.

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Det är viktigt att vi i alla situationer söker fred och visdom! Hur vettigt är det egentligen att inte betala sina räkningar och annat! Även om civil olydnad är tillåtet! (Dock inte våld! Annat än som yttersta nödvärnsrätt.)

Islamabad
Gäst
Nybörjare
Islamabad

snart kommer man inte får tänka fritt heller eller? kommer dom implementera något i hjärnan som läser tankar och såfort man tänker något negativt om invandring eller liknande så kommer nån polis styrka o slår in dörren??…

wpDiscuz