Tyska polisens sökkommission ska hitta ”Herr Siegheilson”

BROTT. Mannen som i somras bar en tröja med texten Siegheilson har ännu inte hittats.

I augusti orsakade en okänd anhängare till fotbollsklubben FC Energie Cottbus rubriker över hela Tyskland när en bild på mannen bärandes en inofficiell supportertröja för laget spreds på sociala medier.

Tröjan som började säljas via en webbshop den 29 juli med spelarnummer 66 har texten ”Energie Cottbus” och efternamnet ”Siegheilson”, men det har aldrig funnits någon spelare i laget med namnet Siegheilson. Därför misstänker polisen att det fiktiva namnet är en hyllning till den tidigare tyske rikskanslern Adolf Hitler, under vars styre ”Sieg heil” användes som hälsning.

Brandenburgpolisens talesman Torsten Wendt sade 22 augusti att man hade genomfört intervjuer med vittnen och tittat igenom övervakningsfilmer, utan att kunna gripa mannen som misstänks ha gjort sig skyldig till hatbrott genom att bära tröjan offentligt. Därför beslutade polisen att inrätta en sökkommission i syfte att hitta den misstänkte ”brottslingen”.

Nu meddelar polisen att sökkommissionens arbete ännu inte har lett till några konkreta resultat. Ledningen för fotbollslaget skriver på Twitter att ”Det finns ingen plats för nazister hos FC Energie! Vi tar händelsen på allvar och stöder Brandenburgs polis i den offentliga eftersökningen”.

På grund av den olösta situationen gör nu klubben och polisen gemensam sak och vädjar allmänheten om tips som kan leda till gripandet av den så kallade brottslingen.

Källor:
Siegheilson“ auf Trikot – Kriminalpolizei ermittelt gegen Cottbus-Anhänger
Polizei fahndet jetzt öffentlich nach „Siegheilson“

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
nordboKlauspeckerwoodKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Känns tryggt att även de tyska snutsvinen sköter sitt arbete. 3 års fängelse för en tröja som det står 66 på är ett rättmätigt och välförtjänt straff så att Ahmed och Mahmoud kan berika tyska kvinnor i lugn och ro.

peckerwood
Medlem

wow ja ja godt dem ikke bruker mere ressurser på å oppklare drapet på den tyske fotball nasjonalisten som tok ”selvmord på seg selv med masse knuvstikk).god prioritering her.galskap

Klaus
Medlem

Wiesenthals Nazijäger med fullt pådrag pga dette trikåt. ”Förbrytelsen” är ”användning av författnigsvidriga symboler”. Men det ockuperade Tyskland har ingen författning som skulle skapas av det tyska folket. Tyskland har en grundlag som skrevs i Rothschild’s slot i Odenwald vid Frankfurt. Den judiska minoriteten, som uppenbarligen gillar att bo i Germania ”trots allt”, bestämmer sedan judarna segrade över Germania och fortsätter med massmord efter 1945, Eisenhower’s förbrytelser och massinvasion av ras- och kulturfrämlingar nu för tiden. Ockupationslagar är hets mot det tyska folket. Fotbollsfansens trikåt är karnevalistisk protest mot den tyskfientliga politiken och yppar ockupationssituationen, vem som har makt där.… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Det finns 1 person i Tyskland som heter Hitler i efternamn (med tel.abonemang) och 327 personer som heter Himmler – kanske dags att spärra in alla dessa 328 personer också eftersom de är vandrande hmf-personer?

nordbo
Medlem

Man får väl klä upp framtida androider så att oss levande får vara ifred om man vill nå ut med nationella budskap.*

En rätt obehaglig länk här från ett teknikevent i Saudi förra året visar en android som blir ”intervjuad” – självklart så är roboten av västligt utseende (tror de fick ett godkännande från en hollywoodaktris om att modellera av hennes utseende,kommer inte ihåg namnet)

Det är så här zionismen vill återskapa väst när ”väst har gått under”..https://www.youtube.com/watch?v=dMrX08PxUNY

ps: Roboten har tydligen fått som den första i världen ett ”uppehållstillstånd” i Saudi ..?

Karl-Путин A
Medlem

Kan man ersätta sandn****na med robotar så vore det en enorm vinst för mänskligheten – Israel nästa!