Tyska gränspolisen använder sig av värmekameror i jakten på rasfrämlingar

MASSINVANDRINGEN. Värmekameror är ett viktigt redskap för den tyska gränspolisen när de letar efter illegala invandrare på väg till bidragsparadisen i norra Europa.

I en video från den tyska gränspolisen kan man se hur man stoppar afrikanska migranter som försöker ta sig över den Österrikiska gränsen till bidragsparadisen i norra Europa. I videon använder den tyska gränspolisen en helikopter med värmekamera för att leta efter illegala invandrare som har gömt sig på alla möjliga ställen ombord ett frakttåg.

Det framgår av videon att värmekamerans operatörer inte alls har några svårigheter att se var de illegala invandrarna gömmer sig någonstans. Trots att invällarna mycket listigt har prånglat sig in i alla tänkbara och otänkbara små trånga utrymmen så lyser de ändå upp som kritvita lysande figurer i värmekamerans sökare, varefter tyska gränspolisen kan tvinga dem av tåget och anhålla dem.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

15 Kommentarer till "Tyska gränspolisen använder sig av värmekameror i jakten på rasfrämlingar"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Enda gången en nigger får vara vit på film!

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Du tog orden ur munnen på mig. Hade detta hänt i Sverige så hade den svenska gränspolisen blivit anmäld för HMF. Eller nej, det hade den naturligtvis inte eftersom det inte finns någon svensk gränspolis.

Regiment Pershing
Gäst
Nybörjare
Regiment Pershing

Finns det ingen teknik som kan leta med 9mm?

Domaren som älskar sanning
Gäst
Nybörjare
Domaren som älskar sanning

Precis, det allra bästa vore ett system kopplat till värmekamerorna med koncentrerad intensiv joniserande strålning som följer de gömda sandniggr3rna / niggr3rna helt automatiskt och penetrerar deras kroppar så att de blir akut strålningssjuka och helst dör inom bara några dygn. Då blir de sjuka och söker sig till sjukhus där de fångas in och sedan kan lastas i horisontalt läge i påsar för tillbaka transport till arabien och afrika där de hör hemma.

Freisler
Gäst
Nybörjare
Freisler

Eller kanske med eldkastare?

[imgcomment image[/img]

Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Anhålla dem?
Då blir de troligen kvar efter avtjänat straff.

ANDERϟϟON
Gäst
Nybörjare

Det är ju så j*vla dumt att man baxnar – det är ju precis vad dom är ute efter. Sen när dom sitter på polisstationen så har dom glömt vilket land dom är födda i ===> livstids bidragsförsörjning och personlig batikhäxa.

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

Vad gör de när de släpat fram dem från under vagnarna? Kastar pengar, medborgarskap och utbildningshäften om hur man knållar människoflickor?

Claes
Gäst
Nybörjare
Claes

, på dem

Nordseegermane
Gäst
Nybörjare
Nordseegermane

Och när polisen gör sin tjänst vid gränsen kommer varje natt hemligen med flyg negrar och andra rasfrämlingar in i Tyskland, organiserad av Merkel.

nils
Gäst
Nybörjare
nils

Det är bättre dom utrustas med granatgevär

Svensk
Gäst
Nybörjare
Svensk

Varför förstöra tåg och lastbilar, ge dom en AK istället.

Klaus Katzschke
Gäst
Nybörjare
Klaus Katzschke

Det är som om bolsjevik ”Erika” Angela Merkels regering gör något mot invasionen och folkmord. Men antalet ras- och kulturfrämlingar stiger. Konjunkturen är relativt bra i Tyskland och alla idioter kommer att rösta igen för Merkel.

Spjutet
Gäst
Nybörjare
Spjutet

Koppla,cameran till en 1000w laser,ringa sedan in offer vägför offret till enhet 1.med hjälp av laser markeringar.Ni får valfri färg på laser blå/röd eller en combination.Lasern är skutbar.och kan även användas som markering styrelement.

Gunther
Gäst
Nybörjare
Gunther

Tänk att få vara en av dem som står och väntar på att tåget glider in på stationen!Med flaskorna fyllda med upplöst frigolit,tåget kommer hmmm,måste rensa ogräs från perrongspåren! Phoofff.

wpDiscuz