Tyska fotbollsspelare och tränare avstängda – ”heilade” på gruppfoto

UTRIKES. Tyska fotbollsvärlden skakas av en ”nazistskandal” efter att en tränare påstås ha fått flera spelare i ett ungdomslag att göra en romersk salut på ett gruppfoto. Tränaren är nu avstängd på livstid.

En ungdomstränare och flera spelare i den tyska fotbollsklubben Lokomotive Leipzigs U17-lag har polisanmälts för att ha gjort en romersk salut på en gemensam bild.

Fotbollsklubben uppger sig vara ”i chock” och tränaren har nu stängts av på livstid, detta då han uppges vara den som uppmanat spelarna att göra hälsningen. Flera av spelarna har även bestraffats genom att stängas av säsongen ut.

På fotbollsklubbens officiella hemsida skriver man bland annat:

En av ledarna föreslog att flera av spelarna skulle posera på bild när de utförde Hitler-hälsningen. Det här är ett slag i ansiktet på alla idrottare, klubbmedlemmar och människor med sunt förnuft. Att göra den hälsningen är ett brott och ett hån mot de miljontals människor som mördades.

Vidare skriver de att huruvida när och om de avstängda spelarna återigen kommer att få tillstånd att spela fotboll i klubben  igen ”får framtiden utvisa”.

”Vi är skräckslagna. Alla våra medlemmar ska veta vad vi står för; lojalitet, respekt och tolerans. All form av diskriminering är oacceptabelt i vår blågula klubb och i idrotten i stort. Vi har mer än 250 ungdomar från 22 länder spelar i vår klubb.”

Källa:
Stängs av på livstid efter nazistskandal

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Karl A says:

  Att göra den hälsningen är ett brott och ett hån mot de miljontals människor som mördades.

  Nej, tvärtom. Det är en hyllning till alla de miljontals människor som mördades av en självutvald kriminell liga och dess proxyarmé USA. De enda som bevisligen mördat människor med gas och släppt atombomber över oskyldig civilbefolkning är USA.

  • Lefflan says:

   Denna (((värld))) är så fruktansvärt sinnessjuk. Den är så sinnessjuk att det går knappt att greppa för den normalt funtade mänskliga hjärnan med empati.
   De bolsjevikerna gjorde under den röda terrorn, holodomor och sedan den totala slakten av Tyskland, atombombningen av Japan – jag orkar inte ens rabbla upp alla vidriga dåd världens (((fiende))) har utfört mot goys då de är för mycket.. Bara tanken av att dessa psykfall ritualmördar barn bakom stängda dörrar är tillräckligt sjukt..
   Världen är så sjuk att det är som sagt svårt för vanliga människor att greppa hur så mycket omänsklig ondska kan existera och har existerat under säkerligen tusentals år, vem vet hur länge.

   Detta måste få ett jävla stopp nån gång och det känns som att den tid vi lever i nu är tiden då dessa jävlar stoppas en gång för alla.
   Vi lever i sanningens tid, dvs det är nu sanningen penetrerar lögnerna som just nu håller på att kollapsa under sin egen vikt.


 • Lämna ett svar