Tyska AFA hotar att ödelägga stad som gör motstånd mot massinvandringen

TYSKLAND. Förra veckan visade invånare i Clausnitz sin motvilja mot att invaderas av rasfrämlingar genom att blockera en buss med invandrare och skrika ”stick hem!” – nu hotas staden av AFA.

Uppretade tyskar fick asylsökare att grina, AFA kontrar nu med klotter och ett argt brev.

I ett öppet brev som AFA släppte i lördags, ett par dagar efter händelserna i Clausnitz, står följande att läsa:

Kära Clausnitzbor, överallt kan man läsa att ni är rädda, att ni är osäkra. Ni vill ha en dialog, öga mot öga, och i torsdags visade ni vart er dialog leder och vi fortsätter den gärna!

Vi besökte er by. Ett vackert samhälle. Även ert lokala museum var uppskattat.

Saker kan gå sönder, traktorer kan plötsligt fatta eld – det vore synd. Vissa andra av våra alternativ skulle oroa befolkningen.

Om ni skrämmer en enda flykting till så kommer detta få konsekvenser för er. Vi ser er! En till attack mot en flykting, en smällare utanför ett asylboende – och er by kommer att ligga i ruiner. Priset för ert inhumana sätt kommer att bli stort!

Ert hat och er agitation kommer inte stå oemotsagt. Vi kommer inte stå på sidan och se på när ni lever ut er auktoritära anda. Ni lever i en värld där det är mer värt att vara ”tysk” än att vara människa. Vi kommer inte tolerera det!

Besöket AFA skriver om verkar endast ha bestått i att någon eller några i skydd av mörkret klottrade på skyltar.

Förutom att hota lokalbefolkningen hotar vänsterextremisterna polisen.

Källa:
Germany: Antfia Threatens Mafia-Style Clampdown on Village That Doesn’t Want Immigrants

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments