Tysk yrkesskolelärare utreds för att ha spridit nationalsocialistisk propaganda

TYSKLAND. En lärare vid en yrkesskola i Tyskland utreds av polisen misstänkt för att ha spridit nationalsocialistisk propaganda till skolans elever.

En lärare vide en yrkesskola i den lilla staden Dietfurt an der Altmuehl i Bayern utreds av polisen för att ha spridit nationalsocialistisk propaganda. Den så kallade ”skandalen” uppdagades då några elever i hemlighet filmat läraren då han uppmanat sina elever till att skriva nationalsocialistiska slogans och sjunga nationalsocialistiska sånger.

Läraren ska även ha sjungit sången Horst Wessel Lied och bett sina elever att sjunga med honom i allsångsanda. Enligt lokalradio ska läraren även ha skrikit ”ut med utlänningarna” och ”Heil Hitler”.

Då nationalsocialismen som ideologi är förbjuden i Tyskland utreds ärendet nu av polisen. Mannens fackförening har även låtit meddela att de ämnar sparka ut honom på grund av det inträffade.

Källa:
German college instructor accused of spreading Nazi ideology among students

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausKarl AKarl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl
Medlem

comment image

OT: Biskopen i Växjö stift välkomnar muslimska böneutrop

https://samnytt.se/biskopen-i-vaxjo-stift-valkomnar-muslimska-boneutrop/

Karl-Путин A
Medlem

Vill man ha ett mångkulturellt samhälle så vill man även ha böneutrop, det är inget konstigt med det. Förbjuder man de kulturfrämmande invandrarna att utöva sin kultur så blir det ju inget mångkulturellt samhälle. Med det mångkulturella samhället följer även kulturyttringar som klankrig, gruppvåldtäkter, balkongflickor, könsstympning, halal, kosher, upplopp, terrorism, tiggeri, åldringsrån, otrygghet, barngifte, sharia mm mm. Det är bara att välja. Vill man inte ha de uppräknade företeelserna, så vill man inte ha ett mångkulturellt samhälle. De svenskar som tror att man kan ha ett mångkulturellt samhälle som är en uppgradering av det svenska trygga folkhemmet med lite pittoreska… Läs mer »

Karl
Medlem

comment image?oh=3e95449f4ff06361442b685fa6660d23&oe=5B14329D

Klaus
Medlem

Upplysning är bättre än gammal nationalsocialistisk propaganda, t.ex.
Anne Franks dagbok är lögn
Europa – The Last Battle (8)
Fred Leuchter Report
En lista med internet/youtube-videor och rapporter vore informativ och skulle förklara varför nationalsocialismen nödvändigtvis återuppstår.