Tysk skola lär hur det känns att ha slöja

TYSKLAND. Sex studenter i en tysk skola gick med på att bära slöja i en vecka för att avslöja diskriminering. Idén kom från en lärare.

Skärmdump från dokumentären.

Läraren Katrin Riekermann kom på ”experimentet” och lanserade idén för sin klass. Sex skolflickor gick med på att för experimentets skull gå omkring i centrala Lünen i en veckas tid med islamiska kläder på. Syftet med upplägget var att avslöja hur mycket rasism muslimska kvinnor utsätts för i det tyska samhället.

I en dokumentär av tyska WDR (Westdeutscher Rundfunk) framkommer det att flickorna inte är särskilt bekväma med att ha slöja på sig i början och att lärarinnan Riekermann också är nervös.

En muslimsk flicka säger dock att det så kallade experimentet är bra:

— Det är bra, eftersom när de liksom jag tar slöjan på så kommer de att erfara hur det är att gå på gatan iklädd en slöja.

Resultatet visade dock att flickorna i det stora hela inte alls blev diskriminerade när de gick med slöja på Lünens gator.

Ifall man kommer att utföra ett experiment där muslimska flickor får gå utan slöja bland muslimska män är ännu oklart.

Källa:
German school teaches non-Muslim girls how it is to wear a headscarf for a week

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Karl-Путин A
Nybörjare
Karl-Путин A
1 år sedan

Mitt förslag är att skicka hem alla muslimer och judar så kommer ingen av dem att utsättas för ”diskriminering” här i det ”ogästvänliga rasistiska Europa”.

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Bättre vore:

Sex studenter i en tysk skola gick med på att bära Svastika i en vecka för att avslöja diskriminering.

André Devecseri
Nybörjare
André Devecseri
1 år sedan

Eller för den delen tyska flaggen.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Ser rätt ofta i tunnelbanan att medelålders kvinnor här i ABSURDISTAN med nordiskt utseende tar på sig dessa ”skydd för sand i örat” med att ständigt söka blickar med sin efterblivna bekräftelse.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Denna lärare är en fortsatt och stor länk till frimurarna (som alltid röstar för globalistiska förslag och gränsöverskridande samarbeten som bara gynnar multinationella företag) och dess marxistiska skol/läroverk för att ÖVERGE sin identitet och acceptera folkutbytet (ej ordagrant då)

ps: frimurarna inom Tysklands motsvarighet till ”vår” kommun/landsting .. skol/läroverk osv