Tysk migrationsboss slår larm

UTRIKES. Presidenten för tyska migrationsverket varnar för att den stora strömmen av ”flyktingar” mestadels är personer utan flyktingstatus.

Dr. Hans-Eckhard Sommer, chef för Bundesamt für Migration und Flüchtlinge (BAMF) – vilket är den tyska motsvarigheten till Migrationsverket – uttrycker sin oro över flyktingpolitiken i Tyskland.

— Vi tog in 162 000 asylsökande förra året, det är en större stad, varje år, säger han och fortsätter:

— Av dessa var det knappt 52 000 som kunde komma ifråga som just flyktingar.

Welt am Sonntag rapporterar under söndagen hur Sommer också anser att enbart 35 procent är ”riktiga” flyktingar.

Övriga saknar helt flyktingskäl, har inga identitetshandlingar eller har förfalskade dokument, menar han.

Sommer som tillträde som ordförande i juni 2018 var redan då medveten om de stora problem Migrationsverket hade.

Redan under den tidigare ledaren Frank-Jürgen Weise, som tillträdde i oktober 2015, kom varningssignaler

Weise varnade Angela Merkel inte mindre än två gånger om den stora korruptionen på Migrationsverket och att de släpper igenom asylsökande som inte har flyktingstatus, framförallt från Mellanöstern.

20 april 2018 blev flera anställda på BAMF:s regionkontor i Bremen anklagade för att ha accepterat tusentals applikationer mellan 2013-2017, i första hand från Iraks yazidiska område.

Trots fällande domar i fem fall har problemen fortsatt.

Källa:
Flüchtlingsamt kritisiert Bekanntmachen von Abschiebeterminen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausLottaFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Problemen fortsätter för frågan om immigration av rasfrämlingar är inte en angelägenhet för tyska regeringen. Den bestäms av sionisterna och globalisterna i FN och Trilateralakommissionen. Germany must perish! skrev juden Theodore Kaufmann. Planen ligger fast även om tvångssteriliseringarna inte har påbörjats än, även om abortindustrin är stor i Tyskland. Det finns ju demokratiska bomber som kan göra jobbet till slut annars. Som de gjorde med Dresden. Men migration fungerar också bra.

Lotta
Medlem

Judiska Kalergi-’flyktingar’

Klaus
Medlem

Lotta skiver ”judiska Kalergi-’flyktinger’ Det är det.
Vet Sommer överhuvudtaget om Kalergi-planen och om Illuminati-Bilderbergers Talmud-politiken? Och om Merkels medlemskap i Israels B’nai B’rith som krävde att kanadendiska Monika Schäfer fängslas i Tyskland pga sanningen om Auschwitz. Merkel vet att de flesta immigranterna inte är flyktingar men de ras- och kilturfrämlingarna som behövs för att förstöra Germania och vita samhällen. Det tjänar ingenting att varnar Merkel och ockupationspolitiker, annars hade de reagerad för länge sedan. Det är på tiden att upplysa befolkningen och tjänstemän mer omfattande om Kalergi-planen och raskriget mot de vita.