Tysk man anmäld för att ha beskyddat sin dotter från främlings sexualvåld

TYSKLAND. En familjefar slog hårt tillbaka mot en klåfingrig afrikansk ”flykting” som antastade hans dotter mitt på öppen gata. Nu är han misstänkt för våldsbrott av tysk polis.

Det var den 30 september runt midnatt vid järnvägsstationen i Hackerbrück i München som en 28-årig främling från Eritrea bestämde sig för att sticka handen under blusen på en 21-årig tyska. När kvinnans far fick syn på detta svarade han med att ge främlingen ett knytnävsslag i ansiktet.

En anställd vid järnvägsstationen som bevittnade händelsen tillkallade polis till platsen. På plats beslutade polisen att upprätta två anmäningar – en mot främlingen för sexuellt ofredande och en mot familjefadern om misshandel.

Nyheten har kanske föga förvånande upprört många tyskar, som menar att mannen handlade i försvar av sin dotter. På sociala medier har polisen fått ta emot kraftig kritik för sin hantering av ärendet.

Den tyska polisen försvarar beslutet att anmäla mannen för misshandel med att det är ”upp till domstolen” att värdera anklagelsen, och att polismännen agerade enligt lagboken genom att anmäla familjefadern. Münchenpolisens talesman Petra Wiedmann skriver i ett pressmeddelande att hon uppmanar allmänheten att använda ”andra alternativ” för att stoppa den typen av övergrepp som främlingen nu är misstänkt för.

Källa:
Tysk mann anmeldt for å ha beskyttet sin datter mot seksuelt overgrep fra innvandrer

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
KlausChristian HamiltonLingonetDanielKarl-Путин A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Victor
Medlem

Fattas bara att han blir dömd för hatbrott också. Hur vågar han? Vilken fräckhet.

Axel Eriksson
Redaktör

Det som jag finner mest upprörande är att det tydligen fortfarande finns tyskar i Tyskland.

Det är ju liksom inte 30-talet längre!

Victor
Medlem

Som tur är, eller inte
finns det tyska politiker som vill ändra på även det.

Fredrika
Medlem

Janen vad bra Petra Wiedmann. Dessa andra alternativ — vilka är de och hur ska de vita européerna tillägna sig de alternativen?

André Devecseri
Medlem

Att ställa sig på alla fyra givetvis och omfamna berikningen i sann antifascistisk Gutmensch-anda.

Joss
Medlem

Jag tycker polisens agerande är rimligt, givet de stater vi lever i, givet de eliter som styr oss och formar kreti och pletis attityder. Dubbelanmälningen leder ju också till att det blir en politisk fråga, där tyskarna kan väga in.

Karl-Путин A
Medlem

Jag tycker att n****n borde ha avrättats på plats. I Sverige avrättar ju polisen utvecklingsstörda svenskar som springer runt och leker med vattenpistoler.

Daniel
Medlem

Vilka andra alternativ har man? Låta fanskapet utnyttja ungarna sexuellt och sedan bjuda på kaffe och bullar? Jag är så förbannat trött på det här. Om något händer våra barn, så tycker jag att misshandel är att komma lindrigt undan för gärningsmannen.

Lingonet
Medlem

”andra alternativ”
Som skära blodkorven av blåmännen?

Christian Hamilton
Medlem

Hade det varit tvärtom hade nebern blivit hjälteförklarad och varit nominerad till fredspriset. Våra politiker går främmande makts ärenden, de är folkförrädare! Att inte i alla lägen se till sitt eget folks bästa är ett svek och för politiker som är valda i förtroende är det trolöshet mot huvudman, dvs folket. Kan det bli tydligare, som rapporteras här, att vita får inte försvara sig mot invasionsarmén. Vi har samma förhållande i vårt land liksom i hela den vita västvärlden. Liknande händer i det ockuperade Palestina där det rättmätigade folket inte får lov att protestera mot judarnas övervåld. Våra folkförrädare lär… Läs mer »

Christian Hamilton
Medlem

Lite OT, men det är ändå inom samma tema. Att få ser vilka som ligger bakom folkmordet på den vita rasen är otroligt, ja verkligen oroväckande. Den länkade artikeln är ytterligare ett bevis. Vem/vilka tror ni äger och styr IMF?

https://www.rt.com/business/437348-imf-supports-ramaphosa-land-reform/

Klaus
Medlem

Anställd vid järnvägsstation tillhör säkerhetstjänsten. Vad hade hänt om fadern inte hade slagit till?
Jag hoppas straffet blir inte tufft för fadern (och lukrativt för rasfrämlingen) i Tysklands ockupationsrättväsande.