Tysk journalist: Ingen tror på den syriska ”gasattacken”

UTRIKES. Enligt en tysk journalist som besökt Douma är befolkningen övertygad om att den påstådda ”gasattacken” är påhittad.

Den tyska journalistveteranen Uli Gack, utrikeskorrespondent för tyska statliga kanalen ZDF, rapporterade i en sändning att de människor han talat med i ett flyktingläger nära Douma är säkra på att den påstådda gasattacken i staden är påhittad.

Tidigare har journalisten Robert Fisk rapporterat om att de invånare han talat med menat att attacken var en bluff och att det är islamister som ligger bakom dessa rykten.

Även RT gjorde ett reportage där man intervjuade en pojke, som figurerat i en propagandafilm från den påstådda attacken, och dennes pappa.

Källa:
Germany’s Largest Public TV News Broadcaster: Syria Chemical Attack ”Most Likely Staged”

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Karl AKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Klaus
Medlem

Väldigt bra resultat.
Men se upp! Den marxistiska ockupationsregeringen i Tyskland bestraffar snart ”gasattackens” nekande till 3 års fängelse.

Karl-Путин A
Medlem

Alla tankebrott där gas är inblandat straffas mycket hårt.