Tysk borgmästare ertappad med att titta på ”våldtäktsporr”

UTRIKES. En tysk borgmästare som är för massinvandring ertappades med att titta på så kallad ”våldtäktsporr” när han genom en skärmdump skulle rikta kritik mot det invandringskritiska partiet Alternative für Deutschland (AfD).

När den invasionsvänliga borgmästaren skulle använda sig av en skärmdump på den tyska konstitutionen i en debatt för att kritisera det invandringskritiska partiet AfD så avslöjade han samtidigt några av sina sjuka perversioner. På skärmdumpen kunde man tydligt se att politikern ifråga bland annat tittar på så kallad ”våldtäktsporr”.

På borgmästare Thomas Köppls skärmdump fanns det olika flikar med rubriker så som ”tysk slampa bestraffas” och ”BDSM porr”. Till en början påstod han att det var någon annan som hade gjort skärmdumpen men till slut erkände han att det var han själv som hade gjort den.

— Ja, det var jag som besökte sidorna, skrev Köppl som svar till en användare som delat artikeln från den tyska tidningen Bild som uppmärksammat händelsen.

Köppl hävdar att han inte visste vad BDSM-porr innebär och att han bara var ”nyfiken”. Köppl är borgmästare i tyska Quickborn som ligger i närheten av Hamburg och är en stark förespråkare av massinvandring.

Källa:
Schoolboy error, Mr Mayor: German worthy embarrassed when he posts a screenshot of his internet browser to make a political point – but forgets to shut down all the porn site tabs

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments