Advokat ansåg ”förintelsen” inte vara juridiskt bevisad – döms för ”förintelseförnekelse”

TYSKLAND. Den tyska advokaten Sylvia Stolz får 20 månaders fängelse för ett anförande där hon sagt att ”förintelsen” inte blivit juridiskt bevisad i en domstol.

Före detta advokaten Sylvia Stolz har än en gång dömts för att ha ”förnekat förintelsen”, vilket är en kriminell handling i stora delar av den ”fria” västvärlden.

Denna gång hade Stolz hållit ett anförande där hon helt enkelt konstaterat att ”förintelsen” aldrig blivit juridiskt bevisad i en domstol och att det inte finns några belägg för en uttalad ”avsikt hos den nationalsocialistiska regimen att i sin helhet eller delvis förgöra judenheten”. För dessa uttalanden döms Stolz nu till närmare två års fängelse.

Tidigare har Stolz dömts under försvaret av revisionisten Ernst Zündel för att ha ”förnekat förintelsen” under sin slutplädering för att få sin klient friad. Stolz dömdes då till tre och ett halvt års fängelse. Sylvia Stolz är gift med Horst Mahler, också han tysk advokat, som just nu avtjänar ett tolvårigt fängelsestraff för att ha utmanat historieskrivningen kring den så kallade förintelsen.

Nedan lämnar Sylvia Stolz ett personligt svar till det åtal som nu lett till fällande dom. De uttalanden som fått henne dömd förekommer under 6:43-8:22.

Se filmen nedan:

Källa:
German ex-lawyer jailed for Holocaust denial – again

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om