Undersökning: Judar ska inte få bestämma hur svenskar demonstrerar i sitt eget land

VECKANS FRÅGA. Enligt Förvaltningsrätten har judiska organisationer rätt att att begränsa yttradefrihetslagen i Sverige. Men svenskar anser inte att detta bör få förekomma i Sverige.

 

Den 30 september var över 800 svenskar på plats i Göteborg för att demonstrera mot det pågående folkmordet och de förbrytare som styr landet. 650 av dem gick med i tåget som aldrig blev en demonstration eftersom polisen förbjöd den efter order från högre krafter.

För att försöka hindra svenskar från att mobilisera mot makthavarna hade Judiska församlingen blandat sig i som en part i målet och lyckades några dagar innan den tilltänkta demonstrationen få Förvaltningsrätten att ta beslut att mer än halvera demonstrationsrutten, för att demonstrationen gick ”nära” synagogan i staden.

Förvaltningsrätten, som tog det skandalösa beslutet att begränsa den svenska demonstrationen skrev att ”hänsyn har […] tagits för att Judiska församlingen firar Jom Kippur, nära den beslutade färdvägen”. Varför hänsyn togs till förmån för en specifik folkgrupp på en annans bekostnad framgår inte av skrivelsen.

Nu fick judarna den svenska staten att mer än halvera rutten och i slutändan också stoppa den grundlagsskyddade demonstrationen helt och hållet, vilket var judarnas krav.

Svenska statens beslut riskerar att göra svenskar helt rättslösa då det på sikt skulle kunna användas för att allvarligt begränsa svenska organisationers mötesfrihet i andra sammanhang. Då det finns gott om kränkta grupper i samhället kanske svenskar skulle kunna hindras att hålla möten om organisationer som Förenade Islamiska Föreningar i Sverige, Romernas riksförbund eller Afrosvenskarnas riksförbund har sina kontor ”nära färdvägen”.

Nordfront frågade sina läsare vad de anser om att judar har makt att hindra svenskar från att demonstrera på sina gator. Det visar sig att 71 procent anser att detta är fel, där en majoritet av dem resonerar så att den största anledningen till det är att Sverige är svenskarnas land. Lite mer än en fjärdedel av dessa svarade att det främsta argumentet är för att alla grupper måste behandlas lika inför lagen.

Noterbart är att hela 22 procent anser att judar har ett högre människovärde än svenskar. Det ligger nära till hands att tro att det inte enbart är ”det utvalda folket” som svarat detta utan att det också rör sig om så kallade antirasister, som visar att deras ”antirasism” egentligen handlar om att de är antivita.

Av de ”antirasister” som anser att svenskar har ett lägre människovärde var det ingen som ville diskutera det i kommentarsfältet.

Veckans fråga är nu avslutad. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments