Twitterstorm mot Morgan Johansson efter uttalande om att ”Sverige är fantastiskt”

FOLKFÖRRÄDERI. ”Sverige är fantastisk!”, hävdar justitieminister Morgan Johansson på Twitter. Men hans följare håller inte med och ger honom svar på tal.

Under torsdagen länkade den svensk- och yttrandefrihetsfientlige justitie- och migrationsministern Morgan Johansson (S) till en ny undersökning som visar att Sverige ”toppar lista över anseende i världen”. Undersökningen är gjort av en organisation som kallar sig ”Reputation Institute”, som för andra året i rad låter Sverige ligga etta på deras lista över de mest respekterade länderna i världen.

”Sverige anses ha en säker rättsstat och effektivt statsskick. Andra mätbara faktorer är att det betraktas som välkomnande, vackert och invånarna har goda levnadsförhållanden”, skriver nyhetsbyrån TT om undersökningen.

Men bilden av Sverige som Morgan Johansson och Reputation Institute försöker ge delas inte av svenskar på Twitter, som går hårt mot den socialdemokratiske ministern.

”Varje sån där tweet är ett hån mot oss som står för er lön. Det enda jag kan acceptera är att ni politiker är bedrövade och skäms över att ni inte lyckats säkra vår trygghet, eltillgång, vård osv. Antingen tar ni ert uppdrag på allvar och VISAR det eller så får ni avgå”, skriver exempelvis en Twitteranvändare som svar på Morgan Johanssons skryt-tweet.

”Den där tweeten bevisar än en gång att du lever i en isolerad bubbla, långt från den verklighet vi andra vandrar i varje dag. Den bevisar också att du som justitieminister inte fattat ett skit om hur det ser ut, eller så bryr du dig inte helt enkelt”, skriver en annan.

”Du Morgan, jag är äldre än vad du är. Jag kan säga dig att Sverige var både tryggt och respekterat en gång i tiden. Innan ni började krama Muslimska Brödraskapet och importerade Mellanösterns krig. Då såg man krig på TV-nyheterna, nu ser man det utanför huset. Tack så jävla mkt!”, skriver en äldre svensk till justitieministern.

I skrivande stund har 234 personer svarat på Johanssons tweet, varav endast någon enstaka är positiv.

Källa:
Sverige toppar lista över anseende i världen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nordboEthnyRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

”Reputation Institute” – det luktar sorosdynga lång väg.

Ethny
Medlem

Undersökningen är gjort av en organisation som kallar sig ”Reputation Institute”, som för andra året i rad låter Sverige ligga etta på deras lista över de mest respekterade länderna i världen. Nä, de pratar egentligen inte om att vi skulle ligga på första plats som det mest respekterande landet i världen, vad det nu ens betyder. De menar att Sverige ligger etta för att vi har de flest extrema antivita och svenskfientliga projekt på alla nivåer av samhället. Sverige är bara ett projekt, en testrunda och nu är det bara för (((dessa))) as och för vår folkförrädare tillika sionist Morgan… Läs mer »

Rokviken
Medlem

En viss inblick har jag fått genom oundvikliga kontakter anknytna till FM – de är psykopater.

nordbo
Medlem

Ett pendlande mellan hat och förakt mot denna person. Hatet svärtar ner rationellt tänkande, men det kan uppstå när bara dennes namn och tryne cirkulerar – inte minst av vad denna dåre säger.

All form av säkerhet och tjygghet som dessa globalister pratar om är ENDAST att säkra sina EGNA positioner och säkerhet – ingenting annat.

När växande motsättningar emellan folkslag bland torg och gator i Sverige eskalerar, så sitter morgan och resten med att slicka prostituerades tår med egen blöja på sig – bakom sin tjygghet