Twitterpolis totalsågad – attackerades efter att ha hyllat åsiktsförföljelse

FOLKSTORM. En känd Twitterpolis tycker det är bra att gamla personer döms för att ha yttrat sina åsikter.

Den påverkansoperation som Twitterpolisen Peppe Larsson driver går inte så bra just nu. Detta efter att han klagat på den senaste tidens grova våld i Sverige, varpå han konfronterades med att polisen visst kan lösa brotten men prioriterar att jaga människor som inte tycker som politikerna och mainstreammedierna.

Peppe Larsson låtsas sedan som att polisen inte förföljer äldre som använt sig av sin grundlagsskyddade yttrandefrihet utan kräver ”tio ärenden med pensionärer” som dömts för hets mot folkgrupp.

Efter att ha fått ett snabbt svar svarar han följande:

Kritiken som följde mot Twitterpolisen var därefter inte nådig.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
SigfridJan HjelmCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Caesar-Aurelius
Medlem

Jävla svartskallesnut.

comment image

Så. Varsågod. Nu kan du sluta fika din late, dumme snutjävel och jobba med att sätta dit mig för att jag har sagt sanningen.

Jan Hjelm
Medlem

Mitt svar till Peppe:

Yttrandefrihet och åsiktsfrihet är inte några bedömningssporter som gymnastik och simhop med domare som granskar utförandet.

Yttrande- och åsiktsfrihet är mycket mer konkret: Antingen har man det eller så har man det inte. Olaga hot och förtal har eget lagrum. Hmf kan skrotas.

Sigfrid
Medlem

Peppe Larsson är ett typiskt exempel på svensk polis av idag.Dom fikar och grillar korv med kriminella svartingar utan problem men jagar glatt svenskar som har en för systemet obekväm åsikt.