Twitter stoppar konton som låtsas vara judiska för att undgå censur

JUDISKT INFLYTANDE. Icke-judar som låtsades vara judar skapade trollkonton på Twitter.

Nordfront rapporterade nyligen om att judar med Twitterkonton i många år har använt sig av falska vita identiteter för att påverka folks tänkande i en riktning som syftar till att demoralisera och försvaga vita människor och nationer.

Nu har den israeliska tidningen Ha’aretz noterat att det på diskussionsforumet 4chan i mitten av augusti gjorts ett upprop till icke-judar att skapa Twitterkonton för att på judiskt manér anta falska identiteter. Syftet är att få ”judar” att säga sanningen om sin kultur och sin sionistiska politik.

En viktig skillnad mellan de tidigare rapporterade judarnas falska vita identiteter på Twitter och de nu avslöjade trollkontona är att trollkontonas personnamn och användaridentiteter är falska. Judarna använder ofta sina egna äkta konton när låtsas vara vita.

WJC varnar Twitteranvändare
Den mäktiga judiska lobbyorganisationen World Jewish Congress noterar i en video som varnar Twitteranvändare för dessa falska judiska konton att upphovsmännen har skapat trollkontona för att undvika censur. Detta visar indirekt att WJC är medvetna om att judar inte blir censurerade när de skriver samma eller motsvarande saker.

Twitter har agerat snabbt mot de falska judiska kontona och de stängs nu i raskt tempo eftersom dessa sprider ”konspirationsteorier” och ”desinformation”. Att sociala plattformar raderar falska konton är vanligt, oavsett vad de används till.

Det finns inget som tyder på Twitter har gjort några insatser för att stänga konton tillhörande judar som sprider desinformation via sina egna konton.

Källor:
Fake Jewish Profiles Flood Twitter in anti-Semitic Campaign to ’Subvert Jews’
Youtube/WJC: Fake accounts on Twitter impersonating Jews

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
3 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Klaus
Nybörjare
Klaus
11 månader sedan

En ”Kulturmarxist” tackade Merkel och skrev på en tysk sida ”vilken tur att höger inte har makt”. Jag svarade att ryssar och östeuropéer och många asiater hade otur att er kriminella massmordmarxister kom till makten. Fransmän hade redan under och efter den ”franska revolutionen” upplevt Illuminati-judarnas terror med bögsubbor som Robespierre. Idag fick jag klagomål, men Twitter raderade inte min kommentar.    Hej! Vi har tagit mot ett klagomål om ditt konto om följande innehåll. Tweetens id: 1164607087600648193 Tweetens text: @Kulturmarxist1 @npdde Was hatten die Russen und Osteuropäer und viele Asiaten für ein Pech, dass ihr kriminellen Massenmord-Marxisten an die Macht kamt. Die… Läs mer »

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
11 månader sedan

kan bli intressant. står ju i den heliga bibeln vilka de sanna judarna är.

Samuel
Nybörjare
Samuel
11 månader sedan

Oy fucking Vey.