Två syrier häktade för gruppvåldtäkten i Smålandsstenar

Av ,
Informationskriget.se
2

MÅNGKULTUREN. Två syrier häktades misstänkta för gruppvåldtäkten i början av april i det lilla samhället Smålandsstenar.

Den 23 maj häktades de två syrierna Ali Jaber (20010103-2654) och Imad Alsheikho (20000102-4314) på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt. Misstanken är att de båda syrierna gruppvåldtog en kvinna/flicka (åldern inte känd än) den 1 april 2018 på Furugatan i samhället Smålandsstenar i Gislaveds kommun.

Offret och de misstänkta var tydligen bekanta med varandra på något sätt. De båda misstänkta männen står skrivna på varsin adress på Furugatan.

Källor:
Jönköpings TR B1460-18 Aktbil 11
Jönköpings TR B1460-18 Aktbil 12

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
 Karl Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl
Medlem

Avpollettera dem!

 
Medlem
 

Lite info:
Det ligger ett flyktingboende för ’ensamkommande’ på Furugatan 12, där en ensam anställd från socialförvaltning också sover på natten.
Det finns eller fanns också ytterligare ett flyktingboende på furugatan, jag har inte koll på vilket nummer det boende låg/ligger på.