Två svarta kvinnor nära att döda en man för några konsertbiljetter

USA. En man skulle sälja åtta konsertbiljetter till två kvinnor. När mannen lutade sig in i kvinnornas bil för att lämna över biljetterna tryckte föraren gasen i botten, vilket slutade med att mannen nästan dog.

En man i Houston la upp åtta biljetter till en hiphop-konsert till försäljning på den virtuella marknadsplatsen Craigslist och mötte sedan upp två svarta kvinnor som ville köpa dem.

Mannen lutade sig in i kvinnornas bil för att visa dem biljetterna och passageraren, 20-åriga Cessica Darden, tog dem då ur hans hand. Därefter tryckte den 20-åriga föraren Demitra Green på gasen och körde iväg med mannen som delvis hängde kvar i bilen.

Green fortsatte köra medan Darden upprepade gånger sparkade mannen som fortfarande klamrade sig fast i dörrhandtaget. Mannen bad dem att sluta medan de körde igenom stan och tappade till slut taget och blev överkörd.

Offret lades in på sjukhus med ett flertal brutna ben, krossade fingrar och allvarliga skrapmärken på ansiktet och kroppen. Han kan komma att behöva plastikoperationer och riskerar att inte kunna använda sina fingrar mer.

Vittnen hade noterat bilens registreringsnummer och efter att polisen spårat förövarna gick de helt sonika till de stolar på konserten som biljetterna gällde för och fann de båda misstänkta sittandes där.

Källa:
Man Nearly Killed for His Jay-Z Concert Tickets

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments