Två poliser grovt misshandlade i invandrartäta Vivalla i Örebro

ÖREBRO. Två poliser misshandlades grovt när de skulle lämna ett dödsbud till en avlidens anhöriga. Polisen var inte inblandad i dödsfallet.

Under söndagen utsattes två poliser från Örebro för grovt våld i samband med att de skulle lämna ett dödsbud till en familj som bor i invandrartäta Vivalla i Örebro, eftersom en medlem tillhörande familjen hade dött.

När de två poliserna kom till familjen hann de bara meddela att en person i familjen avlidit innan en man i hushållet gick till våldsam attack mot poliserna som misshandlades grovt. Poliserna lyckades trots misshandeln ta sig från platsen.

Ryktet gick snabbt bland många rasfrämlingar i området att det skulle ha varit polisens fel att den omtalade personen hade dött. Polisen dementerar ryktet och skriver att polisen inte har någonting med själva orsaken till dödsfallet att göra. Den döde var heller inte föremål för ett polisingripande. Det var istället en rutinåtgärd då dödsbud är en av polisens arbetsuppgifter.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

16
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
10 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Henke HimmlärDonnieDanielValhallaSlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grottbjörnen
Medlem

rätt åt samtliga inblandade

Karl-Путин A
Medlem

Synd att grisarna inte blev lynchade, så kanske resten av grisarna hade insett vilka som är deras verkliga fiender och inte fredliga flygbladsdelare.

Daniel
Medlem

Ja, ingenting annat verkar väcka den sovande polisen. Dem älskar mångkulturen och värnar om den mer än det Svenska folket. Det är bara bra att dem får smaka på mångkulturen, så kanske dem ändrar sig i framtiden.

Henke Himmlär
Medlem

Snart får vi den där gruppvåldtäkten av kvinnliga poliser som vi ser fram emot. 😂😂😂

Karl-Путин A
Medlem

Och de kommer garanterat inte att anmäla babbarna, utan rapportera händelsen som ”en konstruktiv insats som ledde till att två vitt skilda kulturer kunde interagera med varandra, de bjöd på baguette och vi bjöd på dubbelmacka”.

Den-Kristne
Medlem

Alltid när det händer sådant här så kommer ju Jimmie Åkesson och pratar om att ”detta skulle aldrig hänt med SD vid makten”.

Daniel
Medlem

Detta kommer att fortgå med SD vid makten. Det kommer folket att inse till slut :)

Den-Kristne
Medlem

Jag vet.

Caesar-Aurelius
Medlem

Det var istället en rutinåtgärd då dödsbud är en av polisens arbetsuppgifter.

Oj, de som redan har så mycket att göra. Korvförsäljning, balett-träning, semleätartävlingar och obligatoriska kurser i allt från värdegrund till genus.

Hur ska de hinna med allt, de små stackarna? Tur de har 3-timmars fikaraster att vila upp sig på mellan frukost-, lunch och middagsraster.

Grottbjörnen
Medlem

glöm inte bögeritågen såhär års

Slipsen
Medlem

Polisen reagerade genom att fly och be om ursäkt. Straffet för dessa våldsamma främlingar blir väl att saften uteblir vid nästa halalkorvsgrillning.

Grottbjörnen
Medlem

tror inte det har med missförstånd att göra, snarare att personerna i familjen de skulle meddela hade så låg iq att personen handlade helt irrationelt, det är känt att människor med lägre iq är mer känslostyrda, som en apa som ser sitt barn dö så hugger o biter de mot allt i sin närhet

Valhalla
Medlem

Helt rätt konstaterat. Låg IQ och våldsam karaktär samt 0 empati. Då blir det så här. Tänk på att de är över en halv miljon sådana exemplar i landet och att de avlas nya varje minut.

Grottbjörnen
Medlem

”Låg IQ och våldsam karaktär samt 0 empati”
100 % av de egenskaperna är resultatet av inavel

Donnie
Medlem

Det stämmer så väl in på dom utvalda Sheckelsteins !

Valhalla
Medlem

Poliserna borde ju först bjuda på varmkorv och delta i fredagsbönen.