Två nya asylboenden i Fredriksberg

MASSINVANDRING. Två nya asylboenden har öppnats i Fredriksberg, strax utanför Ludvika i Dalarna. Boendet Utslussen kommer att ha plats för 92 personer och Anneforsgården har plats för 120 personer.

I samband med den ökade massinvandringen i Sverige är efterfrågan om bostäder stor och överallt i landet ploppar det upp nya flyktingförläggningar. Migrationsverket letar febrilt efter lokaler där de kan inhysa så kallade flyktingar. Nu har de hittat två förläggningar i Fredriksberg, utanför Ludvika.

Det nyöppnadet boendet Utslussen kommer att ha plats för 92 personer och det andra nyöppnade boendet, Anneforsgården, har plats för 120 personer.

— Nu kommer många asylsökande till Sverige och på korta varsel öppnar Migrationsverket flera asylboenden i hela landet. Det är vårt uppdrag att erbjuda dessa människor någonstans att bo medan de väntar på att få sin asylansökan prövad, säger Maria Löfgren, enhetschef för Migrationsverkets mottagningsenhet i Hedemora.

Källa:
Två nya asylboenden öppnar i Fredriksberg

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments