Två män gripna efter homosex på tågstation i Melbourne

UTRIKES. Två sodomiter i Australien har gripits efter att de idkat analsex på en tågstation i Melbourne.

Det var vid elvatiden på lördagen som två män bestämde sig för att idka analsex på perrongen vid Flinders Streets tågstation. Enligt uppgifter från polisen skall det hela börjat med att de två männen först klätt av sig nakna vartefter de skall ha dansat runt en krukväxt som de tidigare hade stulit. Efter en tids dansande skall de två männen i åldrarna 22 respektive 25 år valt att bli intima och idkat analsex.

Då incidenten skedde mitt på dagen befann sig en hel del människor på tågstationen som tvingades vittna den publika bögsexakten. Enligt vittnet Samantha Lenkic skall folk chockerat stått och gapat utan att ingripa, då de inte trott på sina ögon när de två männen började ”jucka”.

— Jag har aldrig sett något liknande, jag var chockerad… det var äckligt och något som jag verkligen inte ville se, säger Lenkic

Stora delar av incidenten filmades av ett vittne och det var tack vare videon som polisen kunde gripa de två männen.

Källor:
Two naked men romping at a Melbourne train station startle commuters
Shocking moment a couple are caught on camera having SEX in front of horrified families on a platform at Melbourne’s Flinders Street Station

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Det fanns en mycket god anledning till varför man förr i tiden spärrade in sodomiter på sinnessjukhus.

  • Daniel says:

   Just så.
   Sjukligheterna är många gällande sodomiter.
   Den växande populariteten och mode-flugan att vara sexuellt förvirrad råder idag bland många ungdomar. Det finns bot. Men det har lagts lock på det idag.
   Man förstår att många av dem sedan ung ålder måste uppsöka ”hjärnskrynklare”.
   Det är en defekt. Antingen psykologiskt betingad eller genetiskt.
   Oavsett, den bör avlägsnas, inget gott bidrar den till samhälle eller funktionalitet över huvudtaget.

  • Ramon says:

   Och Stalin satte dem i arbetsläger av den hårdare sorten.

   Forngermansk lag dödade dem för att bli av med degenerering av folkstammen.

   Adolf Hitler var dock mer human som du skriver, även om 2st ovanstående alternativ också var mer humant än mentalsjukhus.

   Mentalsjukhus är riktigt hemskt. Sverige har bl.a. LVR som borde avskaffas helt och bytas ut mot något lämpligare.

 • vilken slags lycka söker dom från den andra killens rövhål? äckligt- bögism måste krossas

  • Fredrika says:

   Det är ju svårt för normala människor att förstå. Njutningen verkar dessutom främst bestå i att visa upp det. Annars kunde de hållit sig hemma. Det är ju klart att de är sjuka.

 • Allan says:

  När jag läste rubriken tänkte jag, vad f*n gör Jimmie Åkesson och Ulf Kristersson i Australien, men av åldrarna framgick det ju att det var andra bögar.


 • Lämna ett svar